Tapahtui se sittenkin

3.8.2017

Tökkii.

Ei jaksa, ei viitti, liikaa kaikkee muuta.

Teen ton, meen tonne, nään tota, oliks joku blogikin vielä olemassa?

Niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävikin. Rakkain harrastus/itseilmaisun muoto/mikälie eli kirjoittaminen on muuttanut muotoaan elämäni aikana monia kertoja, mutta vuodesta 2004 esiintynyt miltei tauotta bloggaamisena. Bloggaamisenakin se on muuttanut muotoaan usein. Rakastan edelleen kirjoittaa, rakastan edelleen tutkia mielenkiintoisia aiheita ja niistä saisi tehtyä paljonkin postauksia, mutta tää tökkii. Blogi, sen päivittäminen, sen ajatteleminenkin.

Päätin, että lopetan. Vähän on haikea olo, mutta oikeastaan olen irtautunut tästä jo jonkin aikaa, mikä on välittynyt varmasti sinnekkin reippaasti löyhentyneenä postaustahtina.

Kiitos kaikille, ihan kaikesta, tiedän että muutama sellainenkin siellä on, jotka on seurannut mun bloggaamista jo ennen tätä blogia. Tää blogi on ollut ensimmäinen ns. kunnollinen blogi jota olen pitänyt, siinä mielessä siis, että aiemmat olivat harvakseltaan päivittyviä, teinin päiväkirjan kaltaisia ja aika ns. keskeneräisiä, kun taas tähän blogiin olen pistänyt paljon aikaa, energiaa ja rakkautta. Tää on ollut mielettömän ihanaa, mutta kaikki loppuu aikanaan jne turhat latteudet.

Somessahan perseilen toki edelleen samalla vanhalla tarmolla, eli mikäli vaan kiinnostaa edelleen seurailla, instassa olen sofiaerikab ja snäpissä fscars - tulkaa sinne jatkossa! <3

14 kommenttia :

 1. Kiitos siis näistä vuosista ja onnea uusille ajanvietteille:) Toivottavasti pyörrät päätöksesi pian...... :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :D voihan se ollakin, mut en ainakaan nyt usko että kovin pian innostuisin uudestaan :)

   Poista
 2. Eiiii voi itku :( olit yks mun lempibloggareista!

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, tykkäsin tästä sun blogista niin paljon :'( ♥ Kerkesin kyllä seuraamaan sun blogia aika vähän aikaa vasta, mutta sun blogi oli ehdottomasti yks mun lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset kommentit on niin haikeita! Ihanaa että tykkäsit <3

   Poista
 4. Voi harmi :( Osasin kyllä jo vähän aavistaa, mutta ikävää tietysti silti. Täytyy etsiä uutta luettavaa kun ensin lopetti Demi ja nyt sinäkin. Mutta kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti kirjoitusintokin palaa vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja anteeksi! <3 Joo, lopetettiin viel semilähekkäin haha :D mutta jos palaa niin palaan varmasti bloggailun pariin :)

   Poista
 5. Hööh! Harmi :( Tosta snäpistä semmonen, että oon pari kertaa yrittäny alkaa seuraamaan sua, muttei mulle tuu mitään sun tarinoita? Onks sulla joku rajaus seuraajissa, että sun pitää seurata takas ennen kun näkee tms :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei apua hyvä kun sanoit! Oli näköjään päällä että vaan kaverit näkee, muttei tarkoituksella :) otin sen nyt pois.

   Poista