Frank the rabbit

12.7.2017

IMG_20170711_162757_863
20170712_145726

Vuosia mielessäni on pyörinyt ajatus halfsleevestä oikeaan käsivarteen, ranteen ja kyynärpään väliin - eli siis aika lailla koko ihoalueen peittäminen tatuoinneilla. Haluan kauhu/scifi-teemaisen käsivarren ja ajatuksen muhittua päässäni ikuisuuksia, päätin vihdoin pistää homman alkuun. Paikaksi valitsin tottakai Jätkäsaaressa sijaitsevan VS Tattoon, jossa kävin Villellä ottamassa viime vuonna Game of Thrones-aiheisen tekstitatuoinnin solisluuni holleille. Alunperin kuulin paikasta kaverin kautta ja tykkään siitä mielettömästi - hyvää jälkeä, taitava ja mukava tatuoija, joka ei ylihinnoittele vaikka siellä onkin jatkuvasti n. kuukauden jonot.

Suunniteltiin yhdessä hihaa, joka rakentuu siis muutama vuosi sitten tehdyn Marilyn Manson naaman ympärille. En ole vielä varma haluanko Mansonia vahvistettavan jossain vaiheessa, se kun näyttää tietenkin haaleammalta kuin uunituore kuva sen vieressä, mutta opiskelijabudjetin vuoksi päätimme tehdä hihan yksi valmis kuva kerrallaan, koska tatuointikertojen välit saattavat venähdellä. Suunnitelmaan kuuluu tehdä Mansonin jatkeeksi kaksi isompaa kuvaa, jolloin kolmikko kiertää käsivarren ympäri, ja täyttää sitten tyhjät kohdat taustalla ja pikkukuvilla.

Halusin aloittaa kuvasta, josta olen eniten innoissani, eli Donnie Darko-leffan Frank-nimisestä hahmosta, jolla on kuumottava jänisasu. Donnie Darko on yksi suosikkileffojani, menee enemmän scifi-kategoriaan ja on ehdottomasti katsomisen arvoinen kaikille - se on sen verran mindfuck, että se pitää katsoa ainakin kahdesti. Tiesin siis haluavani Frankin, mutta googlaillessani inspiraatiokuvia törmäsin ideaan, jossa twenty one pilotsin lyriikoita oli yhdistetty Frankin kuvaan. Koska kyseessä on yksi lempibändeistäni, innostuin ideasta heti. Lyriikka on "Death inspires me like a dog inspires a rabbit" ja on aika selkeä, mutta toki sille voi mainita useampiakin diipimpiä merkityksiä. Itse koen lauseen perimmäisenä pointtina halun elää, nyt heti, koska kaikki loppuu kuolemaan. Jänis pelkää koiraa joten se juoksee nopeammin - ihminen pelkää kuolemaa, ja se voi motivoida pyrkimään elämään mahdollisimman onnellista ja rikasta elämää.

Seuraava kuva tulee olemaan vanhan ajan ruttolääkäriasuun pukeutunut hahmo, pikkukuvia en ole vielä päättänyt satavarmasti koska tahdon ensin nähdä kolme isoa kuvaa valmiina ja miettiä sitten miten ja mitkä kuvat sopivat väleihin. Ideoina on viittauksia mm. Babadookiin, American Psychoon, Rocky Horror Picture Showhun ja X-Filesiin.

Olen aivan rakastunut uusimpaan leimaani enkä malttaisi millään odottaa jatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti