100% varmasti toimivat laihdutusvinkit

14.7.2017

Aina kesän korvilla jokainen media alkaa tursuamaan laihdutusvinkkejä - onhan kesällä tapana pukeutua vähempiin vaatteisiin ja käydä esimerkiksi rannalla, jossa pitäisi uskaltautua näyttäytyä uimapuvussa. Kesäähän on jo jonkin aikaa kulunut, mutta ajattelin jakaa laihdutusvinkkejä, jotka itse koen oikein toimiviksi. Oon itse asiassa oikeastikin laihtunut noin 15kg viime lokakuusta, eli ehkä näissä on jotain perääkin! :)))

Keskity pukeutumiseen. Koska laihdutus harvemmin tapahtuu yhdessä yössä ilman kirurgisia toimenpiteitä, kannattaa projekti aloittaa keskittymällä pukeutumiseensa niin, että vaatteilla saa itsensä näyttämään hoikemmalta. Voit esimerkiksi pukeutua toppeihin, jossa on jenkkakahvojen ja maharöllyköiden kohdalla maastokuviota tai John Cenan kuvia - kukaan ei enää näe läskejäsi! Hyväksi todettu keino on myös näkymättömyysviitan hankkiminen ja sen kääräiseminen ylimääräisten rasvakertymien kohdalle.

Välttele napsimista aterioiden välissä. Miten estää ne hetket, kun vaellat kohti jääkaappia tai ruokakomeroita pienen naposteltavan toivossa? Lukitse kaikki ruokaa ja juomaa sisältävät kaapit, komerot, laatikot ja piilot raskaan sarjan ketjuilla ja lukoilla ja sulata avaimet yhdeksi isoksi köntiksi metallia. Vaihtoehtoisesti voit virittää karhuansoja pitkin keittiön lattiaa tai muuttaa sillan alle.

miksoonniinnolo1

Havainnollistava kuva ykköskohdan vinkistä. You can't see me.

Hyötyliiku. Liikuntaa on helppo lisätä pieninä paloina päivän mittaan, mutta miksi jäädä siihen, että ottaa hissin sijaan portaat? Älä liiku enää ikinä millään kulkuneuvolla. Lopeta duunit ja vietä unelmiesi lomamatka Etelä-Amerikassa uiden perille. Nuku samalla kun hölkkäät juoksumatolla. Harrasta seksiä vain sillä ehdolla, että saat samalla nostella kahvakuulia, vaikka osuisitkin välillä vahingossa partnerisi naamaan (protip: etsi partneri, joka tykkää siitä). Ota joka toisella askeleella syväkyykky aina kävellessäsi. Jos työ- tai koulumatkallasi on pelkkää suoraa asfalttia, mene kiertoreittiä, jonka varrella on mahdollisimman monta korkeaa vuorta - kierrä esim. Lapin tunturien kautta.

Syö terveellisesti. Älä syö mitään, mitä et itse kasvata, pyydystä ja/tai teurasta. Syö kaikki raakana. Vältä gluteenia, hiilihydraatteja, proteiinia, maitotuotteita, maitoproteiinia, laktoosia, sokereita, suoloja, rasvoja, kiinteää ruokaa, paistettua ruokaa, keitettyä ruokaa, nestemäistä ruokaa, uuniruokaa, grilliruokaa, mikroruokaa, kaloreita, vitamiineja, hivenaineita ja ravintoaineita. Juo pelkkää pyhää vettä ja sitäkin mieluiten light-versiona pillillä yksin pimeässä.

Onko hankala välttää ruokaa? Poistata kaikki hampaasi ja vedä ravintosi pelkästään nestemuodossa. Kanafilee-viherkaali-avokado-raejuusto-maitorahka-chiansiemen-chili-smoothie on herkullista JA helppo tehdä! Toimivaksi huomattuja keinoja ovat myös ommella huulet yhteen tai poistattaa kirurgisesti ruokatorvi ja/tai mahalaukku.

miksoonniinnolo2

Ahdistaako ulkomuoto? Pysy yksin kotona ikuisesti tai vaihtoehtoisesti pyydä ihmisiä olemaan katsomatta sinua liikkuessasi ulkona. Modern Family-sarjasta voi myös napata toimivan vinkin - osta tabletti ja sille kauko-ohjattava teline, jossa on pyörät alla. Voit asetella kameran kotona edustavaan kuvakulmaan ja rullailla ystäviesi seurassa rauhassa.

Meal prep. Valmistele ateriasi etukäteen, jotta vältyt houkutuksilta kaupan hyllyjen välissä miettiessäsi päivittäin aterioidesi sisältöä. Pakasta kokonainen grillattu porsas ja järsi siitä pari suupalaa kahdeksan tunnin välein. 

Älä ole tyytyväinen itseesi. Mitä ikinä teetkin, jos kehosi rasvaprosentti on yli 3, älä missään nimessä ilmaise minkäänlaisia positiivisia tunteita itseäsi kohtaan. Se on kaikki sairaalloista lihavuuden ihannoimista, syömishäiriöiden levittämistä ja kansanterveyden rappiota. Muista vihata itseäsi päivästä toiseen. Hauku itseäsi varmuuden vuoksi peilin edessä, jos joku armollinen sivustakulkija ei ole muistanut sinua tänään vielä arvostella.

Löydä urheilumuoto, joka jaksaa kiinnostaa sinua. Pään hakkaaminen seinään kuluttaa 150 kaloria tunnissa. Nauraminen vahvistaa vatsalihaksia ja kuluttaa kaloreita, eli toivottavasti räkätit tälle postaukselle edes murto-osan siitä, mitä minä itse tätä kirjoittaessani. Protip: naura itsellesi. Koko ajan. Sekin on hyötyliikuntaa!

8 kommenttia :

 1. Oh my god, aivan mahtavaa! Bravo, vitsi mikä juttu, löysin itselleni niin motivoivia vinkkejä, kiitos <3
  Muutama näistä olikin jo tuttu, mutta löytyi ihania uusia näkökantoja aiheeseen. Loistavaa, kun on annettu suora sabluuna parempien päätösten tekemiseen, joskus nuo vaihtoehdot ovat niin sekavia! Kumpi olikaan terveellisempää, portaat vai hissi? Pitikö vai eikö pitänyt syödä avokadoa tänä kesänä? Onko muodissa isot tissit vai pylly? Jep, tosi hankalia muistaa välillä! Mutta tämänhän voi mukavasti printata jääkaapin seinään samalla kun käyn lukitsemassa sen herkkuhimojen varalle ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaat ja hissi on molemmat laiskoille läskeille, true laihduttaja kiipeää rakennuksen ulkoseinää pitkin ja rysäyttää ikkunasta sisälle tyylillä! Avokadoista saa syödä vaan kuoret, ja tänä kesänä muodissa on isot allit. Ihanaa olla avuksi <3<3

   Poista
 2. Sheldon teki saman että oli hetken ihmisten elämässä ns. tietokoneen voimin. Voisi ihan hyvin ottaa ton kikan käyttöön! Ei tarvitse miettiä omaa ulkonäköään julkisilla paikoilla ja vihdoin sitten voisin löhöillä sängyssä oppitunneilla 😂

  VastaaPoista