Kesälomalainen

23.6.2017

mk1

Hupsis kappas moikka! Heti kun koulusta alkoi kesäloma aloin tekemään töitä kokopäiväisesti - mutta nyt olenkin about kuukauden ajan kesälomalla molemmista. Fiilis on aika mieletön, koska en ole aikuisiällä viettänyt koskaan kuukauden pituista kesälomaa töistä. Tähän asti lomaan on mahtunut skidin kanssa hengailun lisäksi niin frendien kanssa hengailua, parit bileet kuin ihan vaan sitä tärkeää rentoutumista ja paikallaan olemista. Niin, ja tatuointiajan varaaminen, halfsleeve alkaa vihdoin pikkuhiljaa muotoutumaan! Ensi kuun puolella Donnie Darkosta tuttu pupuhahmo tulee Mansonin pääkuvan vierelle koristamaan mun ihoa ja aloittaa virallisesti oikean kyynärvarren täyttämisen. Pikkuhiljaa, sanoi opiskelija kun roposiaan laski...

mk2

Jade-galleriassa Punavuoressa pyörii ystävän ja tämän tyttöystävän yhteinen taidenäyttely, jota suosittelen myös käymään vilkaisemassa, vaikkei sielläpäin liikkuisikaan muuten vaan. Kaunista taidetta kun ei voi koskaan tapitella liikaa, ja kuvassa näkyvät työt ovat vain murto-osa näyttelyn kokonaisuudesta! Sisäänpääsy on ilmainen, eli tekosyitäkään ette keksi. Sinne siis.

Ensi viikolla onkin jännät paikat, kun skidi menee sovitusti isälleen kokonaiseksi viikoksi. Meillähän on koko ajan rullannut tämä vanhemmuus yhdessä aika hyvin tältä kannalta, että lapsi asuu toki mun kanssani ja on valtaosan ajasta täällä, mutta näkee isäänsä silti viikottain parin yön ajan. Nyt mietittiin, että kun kerran ollaan samaan aikaan kesälomalla töistä, olisi sekä isälle että lapselle ihan mielettömän ihanaa ja tärkeää saada pidempi rykäys rikkoutumatonta yhdessäoloa. Mua vähän jännittää, koska en ole vielä koskaan ollut viikkoa erossa tyttärestäni, eikä mulla ole koulua eikä töitäkään, eli en tiedä miten päin olisin kokonaisen viikon.

Ollaan ehditty touhuamaan paljon näin alkukesästä ja tarkoituksena olisi touhuta paljon muutenkin, eli hymäilen taas onnessani semitäyden kalenterin kanssa näin lomallakin. Mitä teille kuuluu?

4 kommenttia :

 1. Huh aika jännä näytät tossa ekassa kuvassa ihan Audra Auclairilta! :D en tiedä tiedätkö sitä mut on siis taiteilija ja tekee esim tubessa videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut kuullut, mut googletin nyt ja oi, kiitos, Audra on kaunis 😍 !

   Poista
 2. Hauskaa kesälomaa sulle! Mä valmistuin just pari viikkoa sitten sosionomiksi ja aloitan tänään työt lastensuojelussa. En malta odottaa! 😊😊

  Miten sun eka lukukausi meni? Ootko jo päättänyt, mikä/mitkä olis niitä mielenkiintoisimpia asiakasryhmiä ja työpaikkoja? Hyvän alan oot kyllä valinnut. 😉😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puol vuotta nyt takana ja kaikki muu menny hyvin mut ruotsin kirjallinen tentti pitää uusia, heh 😅 taloustiedettä sisältävästä kurssista sain FEMMAN vaikka panikoin pääsenkö ees läpi eli oon tosi ylpee siitä! Eka harkka on syksyllä ja kun suunnittelen jatkavani opintoja seksuaaliterapeutiks koulun päätyttyä, toivoin pääseväni esim tyttöjen talolle vai vastaavaan, koulu päättää siis vielä tän ekan paikan :)

   Paljon onnea valmistumisesta ja töiden alkamisesta, mielettömän tärkeen alan oot valinnut! Varmasti rankkaa mut varmasti palkitsevaa, ja tiedät oikeesti auttavasi ihmisiä & vaikuttavan yhteiskuntaan. Voin vaan nostaa hattua :)

   Poista