Lumi suli, kevät tuli!

8.4.2017

P4080007
huihiuhi
P3300027

VIHDOIN! Aurinko, lämpimät kelit, joka vuonna tähän aikaan vuodesta iskevä eksponentiaalisesti kasvava buusti mun jo valmiiksi rasittavan ylipirteään luonteeseen. Energiataso kasvaa, fiilis on korkealla, oon innostunut kaikesta ja kaikki vaan on ah-niin-ihanaa. En sinänsä pode mitään kaamosmasennusta ja pimeässä vuodenajassa on oma kauneutensa, mutta on lämpö ja valo vaan mun luonnollinen elinoloni.

Viime aikoina olen käynyt Pjazzassa syömässä Demin ja Jeninan kanssa herkullisia pizzoja, juhlinut siskon baby showereita (mustaa tulee ensi kertaa täti pian!), mennyt ja tullut kavereiden kanssa, tehnyt muovailuvahasta krokotiileja, liukastunut viimeisenä takatalven lumipäivänä ja murtanut ranteeni (koneella on yllättävän hankalaa kirjoittaa vasen käsi kipsissä...), aloittanut koulussa uuden jakson, nähnyt ja mennyt. Vuosi 2017 on alkanut ihan mielettömän kivalla tavalla, vaikka mitään ihan superspesiaalia ei välttämättä olekaan tapahtunut. Tuntuu vaan niin siltä, että kaikki rullailee juuri niin kuin pitäisikin, vaikkei täydellisyys sinänsä mahdollinen olotila olekaan ja aina voisi alkaa keksimään parannettavaa siinä ja tässä.

Keväälle on myös tiedossa ihan hirveästi kaikkea jännää - jo hehkuttamani After Darkin tuleva kauhutalo, Red Rabbit-niminen kokemus samoilta tyypeiltä, Indiedaysin blogigaala, teatteri-ilta siskon kanssa (ja muuten kaikki nämä samalla viikolla, haha!), vanhimman siskon viikon visiitti Suomeen, äitiporukan kanssa suunnitteilla olevat yhteiset bibikset... ja tietty se normaali arki, jota hehkuttelen myös. Tänne kuuluu siis, ylläri ylläri, erittäin hyvää taas kerran.

Ja kun on tapahtumia, on blogattavaakin! Niin paljon kuin arjestani tykkäänkin, tuntuisi tönköltä hehkuttaa parin päivän välein ihan tavallista skidin kanssa hengaamista, kaverien kanssa riekkumista tai tavallista elämää opiskelijana. Ainahan mulle saa tietenkin postaustoiveita laittaa, tajusin juuri etten ole todella pitkään aikaan edes kirjoittanut mitään mielipidejuttuja - ja musta on ihanaa huomata, että vaikka kirjoitan nykyään niin harvoin, statsit kertovat teidän käyvän täällä edelleen. Lämmittää mieltä. Ihanaa kevättä!

2 kommenttia :

 1. Mulla ois postaustoiveita!

  - lapsuus/teini kuvia ja niistä nykypäivään

  -lempiruokia ja niiden reseptejä

  - top viisi ihmistyyppiä joiya arvostat ja ketä halveksit

  - missä näet itsesi 10v päästä?

  Tuossa ois muutama, on kiva seurata sun blogia! Oon jostain ehkä 3v takainen lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo hei kiitos paljon, ihana! Kiva että luet edelleen vaikka kirjotankin harvemmin nykyään :) pistän nää listalle!

   Poista