Netflix-tärpit vol 5

7.3.2017

Aika ajoin listailen meidän kaikkien lempparipalvelun uumenista vinkkejä hyviin sarjoihin, dokkareihin ja leffoihin. Huomasin tietynlaisen kaavan viimeaikaisessa katselussani - olen katsonut aika paljon melko kyynisiä, "quirky comedy"-tyyppisiä sarjoja rakkaudesta ja parisuhteista. Ja nehän on todella viihdyttäviä!

netf01

Chewing Gum on brittikomedia (koska brittikomediat on parhaita), joka kertoo parikymppisestä Traceystä, joka on kasvanut hyvin tiukassa kristillisessä nuhteessa. Tracey kokee kuitenkin kiinnostusta seksiin ja haluaisi eroon neitsyydestään, hän haluaa oppia maailmasta ja elämästä muttei oikein tiedä mitä tehdä. Tracey on vähän outo, ihanan kummallinen höyryäjä, jonka elämää on erittin viihdyttävää seurata. Sarja kuvaa Traceyn hullunkuriseksikin kuvailtavaa elämää ja yrityksiä tulla sinuiksi oman seksuaalisuutensa kanssa.

netf02

Lovesick kiinnitti huomioni, koska naispääosan näyttelijä on ihana Misfitsistä tuttu Antonia Thomas. Se kuitenkin yllätti muutenkin, koska se oli yksi parhaita sarjoja, joita olen hetkeen katsonut, vaikkei olekaan mikään mestariteos. Tässä brittisarjassa Dylan saa tietää saaneensa klamydian, ja koska ei ole ennen käynyt testeissä, joutuu olemaan yhteydessä jokaiseen entiseen seksikumppaniinsa. Jaksot sekoittavat nykyhetkeä flashbackeihin Dylanin tapaamisista eri naisten kanssa ja menossa mukana ovat Dylanin bestikset Evie ja Luke. Parisuhdejutut on hankalia myös Lovesickin maailmassa.

netf03

Love on mullekin uusi tuttavuus siitä, etten ole saanut ensimmäistä kautta vielä loppuun. Gus on juuri eronnut avoliitostaan inhottavalla tavalla, Mickey on sekoillut erikoisen poikaystävänsä kanssa liian kauan. Seuraamme näiden kahden rämpimistä parisuhteiden ja rakkauden suossa ensin erillään ja sitten kohdaten toisensa. En osaa vielä sanoa mitään varmaa kun en ole nähnyt ykköskautta kokonaan, mutta sarjan komediatyyli on juuri sellainen, kuin niin monessa muussakin Netflix-originellissä - kyyninen, ehkä miltei nihilistinenkin. Ja hyvin viihdyttävä.

6 kommenttia :

 1. Ootko kattonu Riverdalea? Mä oon kerinnyt vasta ekat 2 jaksoa katsoa ja vaikuttaa ihan katottavalta :) -miljama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo! Pitää tsekkailla, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Tää asia ei oikeastaan liity tähän postaukseen mutta aloin katsomaan sun suosituksesta black mirroria. Ja se on ihan hullun hyvä huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes hyvä!! Mäkin aloin kattomaan kaverin suosituksesta ja HUH. Yks parhaita sarjoja!

   Poista
 3. Oon ahminut nuo Lovesickit aina kerrallaan kauden tullessa Netflixiin, jotenkin sen katsomista ei vain osaa lopettaa vaan siihen jää koukkuun. Onneksi nykyään tulee katsottua vähemmän ohjelmia, kun niihin saa sitä aikaa uppoamaan ihan loputtomasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mäkin ahmin molemmat kaudet ihan parissa päivässä! Se on jotenkin vähän sellasta hömppähuumoria, mut ihanan freesiä sellaista :)

   Poista