Vuodelle 2017

1.1.2017

ilotult

En ole mikään uuden vuoden lupausten fani - mielestäni tahto tehdä muutoksia asioihin voi ja pitäisi tulla milloin vain, vaikka toki ymmärrän symboliikan uuden vuoden alkaessa. Pyrin siis itse olemaan tekemättä varsinaisia lupauksia, mutta koska oon tämmöinen taivaanrannanmaalari, uusi vuosi saa mutkin aina kelailemaan vähän sitä, mitä seuraavalta vuodelta haluaisin.

Vuosi 2017 alkaa aika ryminällä, kun heti tammikuusta aloitan uuden elämän ammattikorkeakouluopiskelijana ja jään duuniin osa-aikaiseksi. Jännittää paljon ja toivonkin siis tottakai, että kaikki menee hyvin! Toivon pärjääväni ruuhkavuosissani niin, että ehdin keskittyä opiskeluun, tienata vähän lisärahoja töissä, pärjätä opiskelijabudjetilla ja, mikä tärkeintä, olla kaiken keskellä hyvä äiti lapselleni. Toivon, etten stressaa liikaa, keitä liian montaa soppaa samanaikaisesti, jotta aikaa jää sille elämän tärkeimmälle asialle eli tyttärelle. Varmasti seuraavat kolme ja puoli vuotta elämästäni (pyrin valmistumaan ajallani) tulevat olemaan aika hulluja, mutta uskon pystyväni siihen kyllä - ja jos joskus tuntuu rankalta, mulla on elämässäni mieletön verkosto uskomattomia ihmisiä tukemassa, auttamassa ja kuuntelemassa. Toivon, että koen koulussa löytäneeni sen oman alani ja viihtyväni opiskelijana.

Toivon sen tavallisen arjen olevan Shirin kanssa yhtä ihanaa kuin tähänkin asti. Tietty välillä on raskaampaa, uhmaikä nostaa päätään ja joskus tuntuu että pää räjähtää, mutta pääasiallinen fiilis on aina ollut se, että mun elämä on tosi ihanaa. Toivon, että myös skidi kokee elämänsä olevan tosi kivaa ja muistelee aikuisenakin lapsuuttaan kaiholla. Toivon tavallisen arjen mausteeksi paljon spessuhetkiä niin perheen kuin ystävienkin kanssa, sitä tasapainoa mitä olen nyt onnistunut ylläpitämään äitiminän ja minäminän välillä.

Toivon löytäväni aikaa myös itselleni koulun, työn ja äitiyden ulkopuolella - niin ystävien kanssa vietettynä aikana kuin aikana itseni kanssa. Haluan lukea enemmän, treenata enemmän, viettää hetkiä rentoutuen ja nautiskellen omasta seurastani. Tätä teen aika paljon jo nyt iltaisin, kun skidi tuhisee sängyssään - laitan kuulokkeet korviin ja kuuntelen musiikkia, tai luen, katson jotain sarjaa... Olen vain. Itsestäänkin on hyvä pitää huolta ja itsestään on myös ihan hyvä tykätä.

Toivon vuoden 2017 olevan hyvä vuosi - tietenkään kaikki ei aina mene putkeen ja elämä ei ole pelkästään ruusuilla tanssimista, mutta kunhan voin aina jälkikäteen sanoa, että pääasiassa kaikki oli ihanaa, olen enemmän kuin tyytyväinen.

Mitä te odotatte tältä vuodelta?

2 kommenttia :

 1. Ihanaa, että törmäsin sun blogiin! Luin montamonta postausta putkeen, vaikutat tosi kivalta tyypiltä ja huomaa, että panostat blogiisi. Jään innolla seurailemaan!

  Ihanaa alkuvuotta ja tsemppiä uusiin opintoihin! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihana kommentti :) tervetuloa seuraamaan!

   Poista