PLAYLIST JAN17

20.1.2017

Edellisestä tämmösestä onkin aikaa! Tänä vuonna olen kuunnellut musiikkia samalla tarmolla kuin aina ennenkin, mutta yllätin itsenikin löytämällä uudestaan monia vanhoja rakkauksia, joita en ollut kuunnellut vuosiin. Ihan ekana hypetän kuitenkin tuttua!


Tää kannattaa oikeasti tyypata! Tuttujen musiikkijutut kiinnostaa tietty aina, mutta harvemmin yllätyn näin positiivisesti. Ylläoleva biisi, Utopia, on soinut mulla nyt päivittäin - ja mä en yleensä edes paljoa perusta suomalaisesta musiikista. Kannattaa tsekata muitakin näiltä!


Yks päivä tajusin, etten ole kuunnellut Pendulumia ikuisuuteen - ja ne lukeutui ehdottomiin suosikkeihini vielä joitakin vuosia sitten. Spotify siis päälle ja Pendulumiin rakastumaan uudelleen, mutta ylläolevassa yhdistelmässä vaan on sitä jotain. Aivan törkeen kova.


Jos olit elänyt elämääsi tähän asti tietämättömänä ylläolevasta biisistä (tai artistista...), olen jollain tasolla vahingoniloinen tästä. Tehän tiedätte, miten paljon rakastan Die Antwoordia? Ylläolevaa biisiä mainostettiin sanoilla "Venäjän oma Die Antwoord", eli en voinut muuta kuin kuunnella, ja kuunnella uudestaan, ja koska mussa on jotain vialla, tykätä tästä.

3 kommenttia :

  1. hyvää syntymäpäivää myöhässä!

    VastaaPoista
  2. Ai että nautin, mussa on jotain samaa vialla kun sussa! Die Antwoord on nimittäin munkin lemppareita ja ei, en ollut aikaisemmin kuullut Little Big:stä. Kiitos tästä :D

    VastaaPoista