Kakskytkuus, ventisei, twenty-six

23.1.2017

Nyt sitä ollaan sitten ihan virallisesti lähempänä kolmeakymppiä kuin kahtakymppiä - eikö ikäkriisin aiheuttaminen itselleen ole juuri täydellinen tapa aloittaa postaus? Jotenkin jännä ikä, koska kaksikymmentäkuusivuotias kuulostaa jo ihan aikuiselta, sellaiselta oikealta aikuiselta joka handlaa kaikki aikuisten jutut eikä enää käyttäydy kuin teini. Mutta enhän mä ole ollenkaan sellainen? Vai olenko? Löytyykö jo harmaita hiuksia? Kaksikymmentäkuusivuotiaana...

IMG_20170120_154154_460

...olen avioeronnut yhden lapsen lähivanhempi. Nauroin itsekin viime vuoden puolella, että kato, mähän oon nyt ihan tilasto - mutta mikäs siinä, elämä ei aina mene niinkuin ennalta suunnittelee. Mikä tärkeämpää, olen onnellinen avioeronnut yhden lapsen lähivanhempi.

...olen korkeakouluopiskelija ja vuoropäällikkö ravintola-alalla. Nääkin on aika siistejä juttuja!

...höyryän siis elämässä koulun, työn, vanhemmuuden, epäsäännöllisen säännöllisen treenaamisen, sosiaalisen elämän ja sen kuuluisan oman ajan välillä ja yritän pitää kaikki langat käsissä. So far so good, eli valittamista en löydä.

...osaan aika monta aikuisten juttua, mutta aika montaa en osaa. En osaa edelleenkään käynnistää autoa, tilaan verokortit puhelimen välityksellä, unohdan kastella huonekasvit, kaapissani on lojunut pitkään chia-siemeniä koska en vaan tiedä mitä niillä tehdään, soitan äidille vähän väliä hätäpäissäni kun en tiedä/osaa jotain. Ehkä tää kaikki on vielä ok.

IMG_20170120_154154_460aaaaa

...olen kömpelöin ihminen ikinä ja rikon itseäni tai tavaroita ympärilläni uskomattomalla tahdilla. Tää tuntuu vaan pahenevan iän myötä. Useampikin kaveri on veikannut, että mun kuolinsyy tulee lopulta olemaan vahingossa itseaiheutettu.

...revin parhaat huumorit Rick & Morty-sarjasta, instan lukuisista nihilistihuumoritileistä ja itsestäni.

...itsetuntoni tuntuu paranevan koko ajan. Kirjoitin viime vuonna vastaavaan postaukseen "en oikeastaan osa olla kovin self-conscious" ja se pätee mitä suurimmissa määrin edelleen. Välillä mietin itsekin, mistä se voi johtua, koska olen välillä pelottavan hyvä ravistelemaan paskan hartioiltani - en vaan osaa ottaa mitään negatiivista ihon alle, vain ystävällisen kritiikin. En osaa ottaa itseeni edes pakkeja, lol.

...hiukseni ovat värjäämättömät eli oma luonnollinen värini ensi kertaa sitten vuoden 2004.

...neuvoin ystävääni laittamaan vaaleaa kynää alaluomen vesirajaan, jotta silmät näyttäisi vähemmän krapulaisilta, ja mietin mitä olen tehnyt elämälläni kun elämänohjeeni muille on tämäntapaisia.

...olen myöskin Aikuinen Nainen™ jonka on pakko päästää "HÖHÖ" suusta aina kun jossain on numero 69.

IMG_20170120_154154_460bbbbbbb

...olen aina välillä oikeasti ihan herkistynyt kun mietin minkälaisia ihmisiä ympärilläni on. Mulla on aivan mieletön ystäväpiiri ja useampi sellainen ihminen, jonka kanssa on tiiviissä symbioosissa. Mulla on myös maailman upein ja ihanin tytär, joka kasvaa hirvittävää vauhtia ja on koko ajan aina vaan fiksumpi, söpömpi, puheliaampi ja upeampi.

...juhlin tänä vuonna synttäreitäni vähän isommin! Kaverilla on synttärit samoihin aikoihin, eli vuokrattiin Myyrmäestä ravintola Wanda'sista tilat ja pidettiin vähän isommat bibikset siellä - ja oli ihan mielettömän onnistuneet juhlat! Sunnuntaina, eli oikeana merkkipäivänäni kävin Idan kanssa syömässä ravintola Centralissa.

4 kommenttia :

  1. Paljon onnea tällein törkeesti myöhässä! Tervetuloa tänne 25 "paremmalle" puolelle. 26 on kyllä tosi outo ikä. Mä en jotenkin yhtään osannu sisäistää sitä. Enkä osaa vieläkään! Kuulostaa niin kauheen aikuiselta, muuuuut... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustki se tuntuu niin kauheen aikuiselta iältä! 😂

      Poista