Loput kodista

3.12.2016

Olen aiemmin esitellyt meidän uudesta kodista jo Shirin huoneen sekä olkkarista minun oman nurkkaukseni, mutta nyt käytyäni miljoonan kerran parin kuukauden sisään Ikeassa ja siivottuani hiki hatussa illan tupareita varten räpsin lopulta kuvat loppukämpästä, jonka koen nyt olevan aika lailla valmis. Varmasti mieli muuttuu ja tulee muuteltua sitä ja tätä joskus, mutta nyt tähän tarpeeseen koti on vihdoin valmis koti!

Säädin vähän valaistuksen kanssa, osassa kuvista on keltainen sisävalo päällä, osassa sain hyödynnettyä talven luonnonvaloa. Kämpässä on isot ikkunat eli se on kyllä valoisa, mutta kesäinen auringonpaiste nyt on ihan omaa laatuaan luonnonvalokuviin, eikä sitä nyt ikävä kyllä moneen kuukauteen tule...

koti1
koti2
koti3

Eteisessä on tumma lattia, mielestäni kiveä kun on niin kova, ja reippaasti kaappitilaa. Ulko-ovelta katsottuna vasemmalla puolella eteistä on avoin kaappi takeille ja kengille, siivouskomero ja pari yläkaappia, oikealla taas seinän täydeltä korkeita kaappeja. Eteisessä on myös kylppäri, josta löytyy sauna - jota en ole vielä tyypannut, haha! Suihkuverho on H&M:ltä ja koruteline Wishiltä. Eteisestä pääsee sitten kämpän sydämeen eli isoon tilaan, jossa yhdistyy olkkari, mun makkari, keittiö ja ruokailutila.

koti4
koti5
koti6
koti7
koti8
koti9
koti10

Heti olkkariin astuttaessa oikealla puolella on mun sänkyni/nurkkaukseni ja sen takana ovi Shirin huoneeseen. Seinälle Shirin huoneen ja parvekkeen oven väliin olen asettanut telkkaripöydän (kaappi Ikeasta) ja telkkarin sekä Ikean jalkalampun. Seinällä oleva kuujuliste on Wishiltä ja näyttää mun mielestä hauskalti jonkun örkin naamalta kauempaa! Vastapäisellä seinällä on kokovartalopeili kierrätyskeskuksesta sekä Ikean Malm-sarjan yöpöytä ja lipasto. Seinällä on ystäväni Erkan Shirille lahjaksi tekemä peurataulu sekä oma muistotauluni, johon tilasin lisäkuvia ja toivoin niiden ehtivän paikalle ennen bileitä, mutta ei ne ehtineetkään. Lampun "tein itse" repimällä Ikean parin euron seinäkellosta koneiston irti ja leikkaamalla kartongista kuunvaiheita. Lipastolla oleva kuva kissan kallosta on myös minun piirtämäni.

koti11
koti12
koti13
koti14
koti15
koti16

Sohva on ostettu Jyskistä ja sohvapöytä sekä sen söpöt succulents-kasvit Ikeasta, tyynyjen päälliset on Wishistä. Telkkarin vierestä pääsee lasitetulle parvekkeelle, jota en ole laittanut oikein mitenkään - siellä on edelliseltä asukkaalta jäänyt kulmahylly, kaksi tuolia ja pöytä. Sohvan vasemmalla puolella on joulukuusen jälkeen keittiö ja ruokailutila, ja kyllä, myös pöytä ja tuolit ovat Ikeasta. Keittiöstä tykkään paljon - se ei ole iso, mutta tuntuu silti tilavalta. Tasot olivat tuollaiset muuttaessa ja rakastuin niihin heti! Keittiössä on myös reippaasti kaappitilaa.

Sellainen on näiden tehotyttöjen koti! Tää tuntuu niin kodilta ja tykkään ihan hirveästi siitä, miltä täällä tällä hetkellä näyttää. Näin siistiähän täällä on kerran miljoonaan vuoteen... haha!

13 kommenttia :

 1. Ihan sun näköistä, voi vitsi <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva koti! On tosi hyvä pohjaratkasu joka sallii olkkarissakin nukkumisen, monessa muussa asunnossa voisi tulla tila vastaan :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oon kyllä tyytyväinen että on näin iso tää tila :)

   Poista
 3. Mun mielestä tää kämppä on kaikista kivoin, ku vertaa aiempiin asuntoihin mitä oot esitelly täällä! Jotenki huomaa että oot saannu karsittua turhaa tavaraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos, mustakin! :) sain joo karsittua ja otin tosi tiukan asenteen että ostan vaan tarpeeseen ja vaan oikeesti kivoja - aiemmin esim oltiin vähä kavereiden romuvarasto kun otettiin aina vastaan muiden huonekaluja mistä halua eroon vaikka ois ollu millasia :'D

   Poista
 4. Todella ihania yksityiskohtia, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi tilavalta! Ihana kämppä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä toimiva pohjaratkaisu! Kiitos :)

   Poista
 6. Näänkö ihan omiani vai onko teillä tossa yhdessä postauksessa star wars muotit muovailuvahalle? Mistä oot löytänyt? olis unelma lahja pojalle <3

  VastaaPoista
 7. Sulle ois haaste mun blogissa :D http://withlovelauraliam.blogspot.fi/2016/12/10-vinkkia-aloittelevalle-bloggaajalle.html

  VastaaPoista