Viime aikoina olen...

19.11.2016

lately04

...fiilistellyt omaa naamaani, heh.

...ostanut sohvan harvinaisen onnistuneella tavalla - sen piti mahtua autoon, mut ei sittenkään... Duunikavereista mulla on kyl aika kerma, kun saan kyydin, kantoavun ja kokoamisenkin kahvipalkalla.

lately01

...fiilistellyt olkkarin nurkkausta, joka on mun ikiomani. Harmaa tapetti oli siis ilmeisesti edellisen asukkaan laittama ja tykkäsin siitä, joten päätin pitää sen - se on eräänlaisessa puolikkaassa seinässä, johon mun sänky ja kirjahyllyt meni ihan täydellisesti. Peuratarra on tilattu Wishistä ja siinä oli alunperin sarvetkin, mutta laitto oli niin saatanallista, että leikkelin sarvista pienen osan peuran alle ja leikkelin niistä kukkia koristeiksi sinne tänne.

lately03

...ottanut joulukuusen esille heti marraskuun alussa, hakenut siihen uudet Shirbulan valkkaamat koristeet ja koristellut yhdessä skidin kanssa. Tästä taisinkin tosin jo blogata.

...leikkinyt muovailuvahalla lukemattomia kertoja - oli pakko ikuistaa se ohikiitävä hetki, kun värit vielä erottaa toisistaan. Skidi rakastaa sekoittaa ne vihreänharmaaksi mössöksi.

lately02

...fiilistellyt vaihteeksi niitä tatskoja, joita en usein vaatteiden tai sijainnin alta näe.

...pakkohehkuttanut keikkaa vielä vähän!

...käynyt leffassa katsomassa Don't Breathe ja pettynyt tosi paljon. Haluisin rahat takaisin.

2 kommenttia :

  1. Kiva lukea tällaisia perusarki postauksia :) upea toi peura!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla että nää uppoo! :) välillä mietin onko tylsiä :'D

      Poista