Tuleva opiskelijamutsi

24.11.2016

MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?

Päätin hakea syksyn AMK-haussa sosionomiksi. En ajatellut pääsevän sisään, koska en ehtinyt eron ja muuton tuoksinassa valmistautua soteliin ollenkaan ja pääsykokeeseen ei valmistautumaan pystynyt. Tänään kilahti kuitenkin shokeeraavia ilouutisia sähköpostiin.

OMGOMGOMG

Tammikuusta lähtien minä olen opiskelija, ja 3,5v päästä valmistuva sosionomi! Ensireaktio oli vain tärinä, kirjauduin opintopolkuun varmistamaan ettei joku pilaile mun kustannuksella, soitin pomolle paniikinsekaisin tuntein ja vastaanotin koulupaikan.

Tuntuu tosi haikealta, koska kuten olen toitottanut, rakastan mun työpaikkaa - mutta jään sinne edelleen tekemään vuoroja, opiskelijana kun rahaa ei voi koskaan olla liikaa (paitsi ilmeisesti Kelan mielestä) ja vannotin jo duunikavereita siitä, ettei unohda mua vaikka niin pieni ja huomaamaton olenkin. Heh.

Jännittää ihan sikana, mutta päällimäisenä olen mielettömän innostunut! A p u a!

20 kommenttia :

 1. Onnea! Pirun rankka ala mut tuut varmasti loistamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) saa nähä mihin sitä lähtee tähtäämään :)

   Poista
 2. Onnea ihan hirveästi! Itekin opiskelen sosionomiksi mut Laureassa. Mulla opinnot on venähtäny jo viidennelle vuodelle erinäisistä syistä, mut toivottavasti sä pääset nopeammin ulos. :D ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivon joo että se 3,5v riittäis, saa nähdä! :'D

   Poista
 3. Vautsi, onnea! Onko sulla vielä mitään ajatusta minkä asiakasryhmän parissa haluaisit työskennellä? :) Mielenkiinnolla odotan kyllä kuulla mitä tykkäät alasta yms, nimimerkillä Laureasta viime vuonna valmistunut sosionomi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenterveyspuolta oon vähän mielessäni pyöritellyt, mutta saa nähä! Odottelen vähän koulun alkua, se varmasti tuo vähän enemmän tietoa tehdä päätöstä ihan rauhassa :) hei kerro ihmeessä jos on jotain hyviä vinkkejä tms!

   Poista
 4. Paljon onnea opiskelupaikasta! :)

  VastaaPoista
 5. onnea paljon!:) muistanko oikein että aioit jossain vaiheessa hakea psykologiaa lukemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo, psyka oli sellanen pidempiaikainen haave, mutta ihan realiteetit iski vastaan. Sisäänpääsyähän verrataan about lääkikseen ja tiedostan, ettei mulla ole rahkeita pänttämään aivan hulluna tässä elämäntilanteessa - eli päädyin miettimään suunnitelmat uusiksi ja päädyin sosionomiin, joka ns. liippaa läheltä :)

   Poista
 6. Paljon onnea! :) Mun paras ystävänikin opiskelee tällä hetkellä sosionomiksi ja vaikuttaa viihtyneen, toivottavasti ala vastaa odotuksiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja kiitos toiveesta, mäkin toivon niin! :)

   Poista
 7. Todella upeaa! Paljon onnea ja menestystä valitsemallesi polulle :)

  VastaaPoista
 8. Onnea kouluun pääsystä! :D Tulevaisuudessa opiskelupostaukset kiinnostaisi, jos haluat niistä jotain jakaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) aika päiväkirjamaisestihan sitä usein tulee kirjoitettua, eli todennäköisesti koulukin näkyy blogissa. Vai meinaatko ihan jotain tietynlaista opiskelupostausta? :)

   Poista
  2. Ihan sekä että, voisi olla kiva kuulla esim. että millaista opiskelu sosionomiksi on, mahdollisia opiskeluvinkkejä jne, mikä nyt tuntuu sellaiselta että haluaisit siitä enemmän kirjoittaa! :) Itse olen vasta hakemassa kouluun enkä edes samalle alalle, mutta eri alojen opiskelujuttuja on aina mielenkiintoista lukea. :D

   Poista
  3. Jee okei, laitan korvan taa! :)

   Poista
 9. Paljon onnea koulupaikasta! (:

  VastaaPoista