PLAYLIST OCT16

9.11.2016

Musiikki soi joka päivä ympärillä miltei aamusta iltaan - joko lastenlauluina YouTubesta, taustamusiikkina töissä tai omana musiikkina kuulokkeista tai kajareista missä olenkin. Rakastan jakaa omia lemppareitani teillekin, ehkä tekin löydätte uusia lemppareita näiden seasta joskus. Mitä siis on viime aikoina tullut popitettua eniten?


twenty one pilots on kivunnut reilu vuoden mittaisen rakkauspuuskani aikana ehdottomiin ykkösiini ja fanitukseni keskellä huomaan myös biisivalinnoillani olevan omia kausia. Nyt viime aikoina olen kuunnellut lähinnä bändin vanhempaa tuotantoa, kun jokin aika sitten aina heitä kuunnellessani kuuntelin Vesselin biisejä. Johnny boy on hirveän suloinen.


Awolnation on tauon jälkeen pysynyt uudella levyllään kuuntelussa vakaasti, ja etenkin Woman woman on innostanut viime aikoina. Awolnationin charmi onkin just ehkä siinä, että monista biiseistä tulee vaan niin hyvä fiilis, vaikkei bändi itsessään mikään kevyen pop-musiikin edustaja olekaan.Melanie Martinez on hänkin pidemmän aikaa roikkunut listoillani (ja blogissakin!), mutta viime aikoina Alphabet Boy on soinut muita enemmän. Johtunee varmasti tuoreesta musavideosta, joka on itsessään maaginen, mutta Martinezinkin kohdalla huomaan samankaltaista kausittaisuutta kuin ensinamainitussa - tosin tässä kohdassa kaudet kohdistuvat albumin sijasta enemmän tiettyihin biiseihin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti