RuPaul's best & worst

7.10.2016

Olen ihan sataprosenttisen varma bloganneeni tästä sarjasta joskus aiemminkin oman postauksensa, mutten jostain syystä löydä kyseistä postausta. Outoa! Ehkä se on kadonnut blogin muutoissa tai sitten muistan väärin - mutta oli miten oli, saatuani VIHDOIN seiskakauden katsottua, tuli hirveä hinku tehdä postaus RuPaul's Drag Race-rakkauden joka kauden lemppareistani!

Niille teistä, jotka ette ole jostain syystä tätä ihanaa, upeaa, huippua sarjaa katsoneet, sen idea on samanlainen kuin Huippumalli haussa-formaatilla. Mutta, kuten nimestä voi arvata, kilpailijat ovat drag-artisteja, jotka kisaavat USA:n uusimman drag queen-superstaran asemasta. Joka kaudella on siis tottakai uudet kilpailijat ja uusi voittaja, ja näin ollen myös mulla omat lempparini.

Aloitan sen verta tylsästi, että skippaan kokonaan ykköskauden - mielestäni ensimmäinen kausi oli oikeasti koko sarjan tylsin, eikä oikein kukaan kilpailijoista niin paljoa säväyttänyt. Sori siis ykköskaudelle, aloitetaan suoraan kakkosesta! Who had the best combination of Charisma, Uniqueness, Nerve & Talent in my book?

rupaul01

Raven on jotenkin tosi lumoava. Kakkoskausi oli mielestäni aika pettymys kilpailijoiden yleisen tason kannalta, mutta Raven jotenkin iski. Myönnän, että muhun iskee sarjaa katsoessa hyvin helposti ne, jotka ovat upeita sekä dragissa että poikina, ja sitähän Raven todellakin on!

Perintöprinsessat: Tyra Sanchez, Jessica Wild

Kauden inhokit: Morgan McMichaels. Pandora Boxx

rupaul02

Raja on aivan uskomattoman ihana. Ja joo, sekä dragissä että ilman. Vaikka kolmoskausi antoi meille kunnolla Shangelan, joka persoonansa puolesta on yksi lempparihahmojani koko sarjassa, Rajassa oli jotenkin sellainen aura - paremman sanan puutteessa - joka ikäänkuin kietoi pauloihinsa. Sekä dragissä että ilman.

Perintöprinsessat: Carmen Carrera, Yara Sofia, Shangela

Kauden inhokit: Mimi Imfurst, India Ferrah

rupaul03

Sharon Needles tuo vähän mieleen Marilyn Mansonin, eli olin myyty heti kättelyssä. Normista poikkeava, kauhua rakastava, ihanan halpa punk Halloween-drag nyt vaan on niin siistiä. Neloskausi itsessään ei ollut mielestäni kaikkein viihdyttävin, mutta sillä oli useita hyviä kilpailijoita. Listasta muista poiketen Sharon ilman dragiä ei säväyttänyt!

Perintöprinsessat: Latrice Royale, Kenya Michaels

Kauden inhokit: PhiPhi O'Hara, Milan

rupaul04

Detox nousi ykköseksi, vaikka kaudella oli paljon todella hyviä kilpailijoita. Kausi oli muutenkin mielestäni ehkä viihdyttävin kaikkine draamoineen - alunperin ärsyynnyin Alyssaan ja olin täysin #TeamCoco, mutta lämpensin Alyssalle sarjan ulkopuolisia juttuja seurailtuani. Detox on erikoisen näköinen, hauska, ja osa parasta trioa - #TeamRolaskatox! Detox eroaa listan muista siinä, että siinä missä muuten törkeästi lempparini ovat selkeästi mielestäni kuumia, Detox ei ole dragissä tai ilman mielestäni erityisen puoleensavetävä siinä mielessä.

Perintöprinsessat: Alaska Thunderfuck, Roxxxy Andrews

Kauden inhokit: Jinkx Monsoon

rupaul05

Adore on lempparini koko sarjasta - ehdoton ykkönen, johon ihastuin heti sen pinkin letin ilmestyttyä ruutuun ensi kertaa. Adore on upea (molempina, joojoo....) ja ruudun välityksellä saatu mielikuva persoonasta on pelkästään positiivinen - ja se mielikuva vaan vahvistuu seuraillessa Adoren meininkiä sarjan ulkopuolella. Adore on energinen, hauska, yliampuva ja kovaääninen - eli ehkä vähän niinkuin minä. Party!

Perintöprinsessat: Bianca Del Rio, Trinity K Bonet

Kauden inhokit: Courtney Act, Milk

rupaul06

Pearl on tällä hetkellä mun pienen pakkomiellekohtaukseni uhrina - sain seiskakauden katsottua vihdoin loppuun eilen sen ilmestyttyä Netflixiin eli katselun helpotuttua, ja Pearl  vei sydämen täysin. Sarjan kaikista kilpailijoista ulkonäöllisesti paras, sekä dragissä että omillaan, mutta lisäksi omaa jotenkin kauheen kiehtovan chillin asenteen. Pearl on hyvin lähellä Adoren kannoilla kakkosena mun ultimaalisessa lempparilistassa.

Perintöprinsessat: Trixie Mattel, Miss Fame, Kandy Ho

Kauden inhokit: Ginger Minj, Max

8 kommenttia :

 1. Suosittelen kaikille joilla on Netflix!!! ps. mulla on samat lempparit

  VastaaPoista
 2. Mulla tulee noita kuvia kattellessa aina kauhea kulmakarvakateus😂😂 Sarjaa en ole kattonut mutta luin edellisenkin postauksen, eli se on ollu kyllä olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, en muista omiani! :D kannattaa kyllä kattoa, tosi viihdyttävä sarja :) ja sama homma, meikkauskateus yleensäkib tulee! :D

   Poista
 3. Joo mäkin muistan edellisen postauksen! :D En oo tätä kattonut, mut vaikuttaa kyllä sellaselta sarjalta mitä voisin kattoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) mä en mikään reality-fani yleisesti ole, mut tää on jotenkin ihanan överi :D

   Poista
 4. Nyt just menossa AllStar toinen siisoni. Se on kyl kans jotain uskomatonta :D hahahaha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo sitä kattonu viel ollenkaan! :D pitää alottaa!

   Poista