Ensivilkaisu uuteen kotiin

16.10.2016

Huhhuh! Nyt on muutto suoritettu ja iso osa stressistä vihdoin takanapäin. Perjantaina käytiin maalailemassa ja tasoittamassa yhtä seinää ja lauantaina haettiin vuokrapaku, muutettiin tavarat vanhasta kodista uuteen ja hurautettiin Ikean kautta hakemassa muutama uusi juttu. Shiri oli viikonlopun yökyläilemässä isovanhemmilla ja pääsi tänään ekaa kertaa tsekkaamaan uuden kodin.

newhome01
newhome02

Kaikkihan on tietenkin näin about vuorokausi muuton jälkeen vielä ihan sekaisin - huonekalut hakee vielä paikkaa, ja vaikka suurin osa tavaroista onkin jo purettu (hyvä minä!) löytyy laatikoita ja säkkejä vielä joka huoneesta tilaa viemässä tyhjennystä odottamassa. Mutta nyt me ollaan täällä! Fiilis ensimmäisenä yönä oli ennenkaikkea väsynyt muuton jäljiltä, mutta samalla jännitti hyvällä tavalla. Tässä sitä nyt ollaan, ekaa kertaa talouden ainoana aikuisena.

newhome03
newhome04

Meillä on siis kaksio, jonka makuuhuone toimii Shirin omana huoneena. Minun parisänkyni on olohuoneessa. Kämppä on siitä meidän tilanteeseen todellinen löytö, että yhdistetty olkkari ja avokeittiö luovat todella suuren tilan - tähän mahtuu nyt parisänkyni, tietokonepöytä, lipasto jonka päällä on telkkari, ruokapöytä ja vielä sohva, kunhan kerkeän sellaisen hankkimaan. Eikä ole edes ahdasta!

Sitten tietty kun koti on valmis(/valmiimpi), bloggaan siitä kunnolla, mutta tässä nyt jonkinlaista pientä ensivilkaisua tänne. Lattiat ovat nättiä laminaattia, eteisessä tummanharmaata laattaa ja muutoin vaaleaa "puuta", keittiön työtasot ovat harmaata kivijäljitelmää, olkkarissa on yhdellä seinällä tummanharmaata tapettia tehosteena, Shirin huoneessa toinen seinä tapetoitu vaalealla "puulla". Koti tuntuu kauniilta, uudelta, puhtaalta, avaralta, valoisalta - omalta.

Huomenna alkaa muuten blogin synttäriviikko - tänä vuonna päätin nimittäin sellaisen taas repäistä! Viikolle on suunniteltu mm. joitakin arvontoja, eli suosittelen pysymään kuulolla. Helpoitenhan se onnistuu tykkäämällä blogin Facebook-sivusta, sinne pistän aina linkkiä uusiin postauksiin :)

3 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Haha olin tulossa kommentoimaan ihan samaa!! :D

   Poista
  2. Mustakin aivan ihana! Edellisessä oli sellanen vähän oksennusen värinen muovimatto, niin tää vaalea laminaatti on aivan mieletön :)

   Poista