EMOTIONAL ROADSHOW

26.10.2016

21A
21B
21C
21D

Itkettää vieläkin! Eilen oli vihdoin viimein pitkään odotettu twenty one pilotsin keikka Jäähallilla ja oon vieläkin ihan sanaton. Ensireaktioni oli "paras keikka ikinä" ja fiilis tuntuu vieläkin - keikkoja on tullut elämän aikana koluttua varmasti kolmenumeroinen luku, mutta eilinen oli jotain ihan uskomatonta. Sisäinen fanityttöni teinivuosilta heräsi eloon ja kirosi sitä, etten jonottanut aamusta saadakseni eturivin paikkoja - olen viimeksi jonottanut yötä keikalle varmaan kymmenen vuotta sitten...

21E
21F
21G
21H

Puolueellinen olen toki siinä, että bändi on kuulunut jo jonkin aikaa lemppareihini, mutta oli se oikeasti jotain spesiaalia. Se palo, jolla yleisö oli messissä, bändin katoamistemput ja ilmestymiset ihan ihme paikkoihin... Yhdessä vaiheessa Tyler kiipesi valtavan punaisen läpinäkyvän pallon sisään ja juoksi sillä yleisön käsien päällä. Otin turpaan isolta kumipallolta, jonka sisällä oli Tyler Joseph, ja se oli siisteintä ikinä. Myös Josh pääsi yleisön varaan kun ison puulevyn päälle nostettiin rumpusetti.

21I
21J
21K

Oon vieläkin ihan rikki. Keikka oli mieletön, bändi uskomaton, tuntuu vieläkin että pakahdun. Ja koska olen somepersekansaa, kuvasin useampia videoita keikan aikana ja iskin ne yhteen luodakseni noin vartin mittaisen videon - ja voitte katsoa sen alla! Koska paskallakin laadulla nää jätkät on kultaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti