Ekaa kertaa yksin

12.10.2016

deco01
decor02
decor03

Muutin suoraan lapsuuden kodistani avoliittoon - muistan, kuinka lukiossa opettaja sanoi, että niin ei pitäisi tehdä, vaan pitäisi aina opetella asumaan yksin ennen kuin muuttaa jonkun muun kanssa yhteen. Minä en ole koskaan siis asunut yksin, enkä siis asu tulevaisuudessakaan oikeasti, mutta talouden ainoana aikuisena "yksin". Ja nyt kun ei tarvitse yhtään miettiä muiden mielipiteitä sisustuksen suhteen, oonkin vähän hukassa!

Sisustus nyt ei muutenkaan ole mitään mun mukavuusaluetta tai yleensäkään vahvuutta, mutta nyt päätin, etten putoa vanhaan tapaan - esimerkiksi ota vastaan käytettyjä huonekaluja kavereilta, jotka haluavat niistä eroon, mutta joista en ole alunperikään erityisemmin pitänyt. En vie vanhasta kodista uuteen mitään sellaista, jonka korvaamista olen harkinnut, enkä osta vaan äkkiä jotain että jotain on, vaan olen mieluummin ilman siihen asti että oikeanlainen löytyy.

Tyylillisesti tiedän suurin piirtein, mistä tykkään - ei kokovalkoista, muttei myöskään kirkkaita värejä tai sekametelisoppaa. Musta, valkoinen ja harmaan sävyt ovat mieleinen yhdistelmä. Väriä yksityiskohtina, kuten viherkasveina ja koriste-esineinä, vähän boheemi, vähän hipsteri. Tykkään okkultismiyksityiskohdista sisustuksessa tosi paljon ja haaveilen esimerkiksi eläimen kallon näköisestä seinäkoristeesta - tietääkö joku, mistä sellaisia saisi Suomessa?

Koska muutetaan kaksioon, oman haasteensa tuo tietenkin se, että erillinen makuuhuone on tottakai Shirin huone ja olohuoneeseen menee siis mun iso parisänkyni. Mutta mitä lähemmäs muutto tulee, sitä enemmän intoilen kokonaan omannäköistä kotia!

Jos jollakulla on kullanarvoisia vinkkejä siitä, mistä täntyyppisiä sisustusjuttuja voi löytää, niin kertokaa pliis kommenttiboksissa - mä oon vähän keltanokka näissä, haha!

9 kommenttia :

 1. Kato mun blogi somethingsmall.fi. Muutin reilu kk sitten, makuuhuone on lasten ja mun sänky olohuoneessa :)

  VastaaPoista
 2. Petikon Cobellosta sai ainakin ennen hienoja eläimen pääkallo-seinäkoristeita :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Mäkin muutin viikonloppuna ja tein päätöksen että kun muutan paikkakunnalle jossa en niin mielelläni asu, niin sisustan kodistani sentään sellaisen että viihdyn enkä ota sinne kenenkään vanhoja romuja :D

  VastaaPoista
 4. Voisin vinkata Facebookin Moderni ja skandinaavinen sisustus -ryhmästä, nimestään huolimatta aika monipuolisesti kaikkia sisustusjuttuja ja tyylejä siellä esillä. Tosi mukava ja inspiroiva ryhmä, ja sieltä voi kysyä esim vinkkejä omaan sisustukseen tai mistä jotain tuotteita voisi löytää yms! :)

  VastaaPoista
 5. Käyppä kurkkaamassa zicos.fi sieltä löytyy muutama upea vähän erilainen kallo :)

  VastaaPoista