COMING UP: Three Acts of Faith

9.10.2016

14425385_654128658084407_3909905321061391848_o

On taas aika hehkuttaa ja hypettää - nimittäin tänäkin Halloweenina iki-ihana After Dark Helsinki järjestää aikuisten kauhutalokokemuksen. Ja tälläkin kertaa kutsu kilahti sähköpostiin. Ja tälläkään kertaa en pysy nahoissani sitten millään. Tällä kertaa THREE ACTS OF FAITH-nimellä kulkeva kauhukokemus järjestetään Helsingissä ja Imatralla 28.10-17.11 välisenä aikana - Facebook-tapahtumasivut tässä ja tässä.

Kovin paljoa ei tietenkään tiedä siitä, mikä odottaa. Kahdella aikaisemmallakin kerralla olen hehkuttanut, kokenut ja sitten kirjoittanut tänne blogiin fiiliksiä, postaukset tässä ja tässä. Jos yhtään miettii edellisiä kertoja ei ole ihmekään, etten malta odottaa - kaksi aikaisempaa kokemusta oli ihan mielettömiä!

After Dark - Ville Tikkanen - 6

Sen verran tiedän, että tällä kertaa kokemus on hieman pidempi - edellisten vajaasta tunnista ollaan menty noin kahden tunnin pituiseen kokemukseen. Lupaus "This Halloween we will put your guts and faith to the test" enteilee ainakin sitä oikeaa hyvää, kuten myös tämä Facebook-sivuilta lainattu pätkä:

No one under 18 admitted. The experience may include graphic scenes, strong language, simulated violence, sexual content, yelling, loud voices, tight spaces, darkness, fog, strobe light effects, strong odors, exposure to water, physical contact, eating and crawling. Your clothes may get dirty.

After Dark - Ville Tikkanen - 24

Kokemukseen voi ostaa lippuja TÄÄLTÄ, ja kuten aina ennenkin, suosittelen ihan ehdottomasti kaikille vähänkään munkaltaisille kauhufriikeille tätä kokemusta. Tapahtumat ovat K18, allekirjoitat tullessasi paperin taataksesi mm. osallistuvasi täysin vapaaehtoisesti - ja olemassa on aina turvasana, jonka huutamalla keskeytät kokemuksen ja sinut haetaan pois. Tämän kuun loppupuolella pääsen itse siis kokeilemaan uusimman Three Acts of Faith-kokemuksen ja innostustasoni on jo nyt verrattavissa lapsen fiilikseen karkkipäivänä.

Kirjoitan tapahtumasta myös jälkikäteisfiiliksiä, mutta vasta sen loputtua kokonaan - aiemminkin olen tykännyt kirjoittaa melko yksityiskohtaiset kuvailut tapahtumista ja luultavasti raapustan samanlaisen tälläkin kertaa. Eli mitä enää odotatte - käykää ostamassa liput!

Pressikuvat Ville Tikkanen / After Dark Helsinki

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti