AIKUISILTA PÄÄSY KIELLETTY

29.10.2016

Meidän uudessa kodissa on nyt yksi huone käytännössä valmis - ja se on tottakai skidin ikioma huone. Meillähän on siis tosiaan kaksio, eli tottakai mun sänkyni on olohuoneessa ja Shiri sai oman huoneen. En ole ostanut sinne mitään uutta, vaan napsin vanhasta kodista suurimman osan huonekaluista tänne. Mielessä onkin ostella ehkä muutamia uusia juttuja skidinkin huoneeseen (esim. pehmolelusäilytykseen joku fiksumpi ratkaisu), mutta sieltä ei tällä hetkellä sinänsä puutu mitään.

kidsroomdeco01
kidsroomdeco02
kidsroomdeco03
kidsroomdeco04

Heti oven vasemmalla puolella huoneeseen astuttaessa on skidin sänky, Ikeasta hankittu, ja osa jäätävästä pehmolelukokoelmasta. Seinällä komeilee skidille nimiäislahjaksi tehty avaruustaulu, joka on taiteilijakummisedän käsialaa. Sen vieressä on Wishiltä parilla eurolla tilattu Batman-minijuliste. Sängyn päädyssä on kassi joka on täynnä sekalaista sälää, ulkoleluja sun muuta, mitä sinne sattuu lentämään siivoillessa. Oven oikealla puolella on isot vaatekaapit.

kidsroomdeco05
kidsroomdeco06
kidsroomdeco07

Ovea vastapäinen seinä oli valmiiksi tapetoitu vaalealla puukuviolla, johon tykästyin, eli se saa jäädä. Seinälle on ripoteltu meidän yhdessä väsäämä nukkekoti, pehmolelusäilytyksessä käytettävät kolme kassia (jotka näköjään tahraantui muutossa, ai kamala!), Ikeasta hankittu hylly kirjoille ja pikkuleluille sekä myöskin Ikeasta ostettu puinen leikkikeittiö. Tämän seinän ja sänkyseinän välissä vasemmalla on suuri ikkuna, jossa oli pimennysverhokin valmiiksi.

kidsroomdeco08
kidsroomdeco09

Huone ei ole mitenkään kovin suuri, veikkaisin että jos yrittäisin 160cm levyistä parisänkyä tuonne tunkea, ei sinne mahtuisi yhtään mitään muuta. Shirin tarpeisiin se on kuitenkin juuri sopiva, kun kaikki huonekalut mahtui hyvin ja keskelle jäi reippaasti leikkimistilaakin. Skidin omat ensireaktiot olivat ihastelevat huokaukset, ja nyt tässä asuessa mimmi itse aktiivisesti haluaa pitää huoneensa siistinä - tätä ei ennen ollakaan nähty! Nukkumaan mennessä jos leluja on lattialla pirpana voivottelee sotkua ja vaatii lupaamaan, että heti aamulla siivotaan.

Muutenkin kämppä alkaa pikkuhiljaa olemaan lähempänä valmista - tänään sain työkaverin avuksi hakemaan Jyskistä kolmen istuttavaa tummanharmaata Gedser-sohvaa ja tällä hetkellä mielessä on vain muutama pienempi huonekalu, jotka saatuani kämppä olisi aika lailla valmis tämänhetkiseen tarpeeseen. Parasta on, että tykätään molemmat hirveästi tästä! 

7 kommenttia :

 1. Symmetriahulluna mietin oisko kivemman näkönen jos toi avaruustaulu ois ihan keskellä tota sänkyseinää ja batmantaulu tuolla sängynpäädyn pikkuseinällä? Huone on just kivan näkönen ja Shirillä kaikkia ihania tavaroita ja kaikkien ei tarvii olla yhtä symmetriahulluja kuin mä mut tuli vaan mieleen et jos siirtelette viel tauluja ni kokeilkaa miltä toi mun ehdotus näyttäis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en oikeen symmetriasta välitä :D ja toi avaruustaulu itse asiassa peittää seinässä olevia ankkureita :)

   Poista
  2. Ymmärrän! :D

   Poista
 2. Ai kauhee mä luulin et meillä on sikana pehmoleluja :D MISTÄ niitä tulee

  VastaaPoista
 3. Noita pehmoleluja sikiää kyllä jossain itsekseen, meilläkin ihan kamala määrä! Eikä kukaan edes leiki niillä! :D Ne ottaa vaan lepiä jossain sängyllä :D Pakotin lapsen luopumaan jo osasta, mutta niitä on edelleen liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kans ymmärrä :'D Shiri kyllä leikkii kourallisella, ja sängyssä niitä pitää aina olla useampi unikaverina. Nyt juteltiin et osa vois muuttaa Shirin ja isin kotiin :D

   Poista