Smooth operator

3.9.2016

mokki01
mokki04
mokki02
mokki03
mokki08
mokki05
mokki06
mokki07
mokki09

Viimesille lämpimille päiville osui ehkä paras mahdollinen kesänlopetus - duuniporukan mökkireissu! Muutaman viikon suunnitteilla ollut reissu Lempäälässä alkoi torstaina porukan jakautuessa kahteen autoon vajaa parin tunnin automatkaa varten. Itse mökki oli aivan lumoava, pikkuinen puinen mökki kirjaimellisesti keskellä metsää, järvenranta heti oven ulkopuolella.

Saunottiin puusaunassa, uitiin (jääkylmässä...) järvessä, istuttiin iltaa aamuun asti molempina öinä, grillattiin... Mä en ole elämäni aikana hirveästi mökkeillyt, viimeksi kaveriporukalla vuonna 2010, eli tää oli ihan mielettömän virkistävää ja siistiä. Voitin myös itseni pari kertaa - mulla on joitakin aika hölmöjä fobioita, joista yksi on ötökät, joita opin sietämään näkökentässäni reissulla. Toinen on se, etten halua uida vedessä, joka ei ole ihan kirkasta, koska pelkään suurinta osaa merenelävistä enkä halua edes minkään kalan koskevan jalkaani uidessani. Tummassa vedessä ei näe mitään ja ennen tätä reissua oonkin viimeksi uinut järvessä 13-vuotiaana! Hyödyllinen reissu kaikinpuolin!

Parin yön todella lyhyet yöunet kyllä tuntee, mutta ajanvietto ystävien kanssa on tietty aina tärkeämpää kuin uni. Oli älyttömän hauska reissu ja myös tietty syy sille, että blogi hiljeni muutamaksi päiväksi. Mistähän mä oon kerännyt niin paljon hyvää karmaa, että mulle on sattunut niin upeat frendit?

2 kommenttia :

  1. Mökkireissut on parhaita, katoin vaan kateellisena jotain siun snäppiä viikonloppuna :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana :'D tuli kyl joo snäppäiltyä! Aiemmin en oo oikeen ees välittäny mökkeilystä mut nyt oli kyl tosi kivaa :)

      Poista