Maailman söpöin laukku

10.8.2016

Kuinka moni katsoi joskus Sailor Moonia? Mä olin pienenä ihan superfani. En muista näkyikö se edes Suomessa kun olin pieni, mutta yhtä asiaa odotin aina innoissani kesäisistä reissuista Italiaan - Sailor Moonia, se kun näkyi siellä joka päivä, eikä dubbauskaan haitannut! Lehtikiskoilta ostettiin Sailor Moon-lehtiä ja omistamani taikasauva oli maailman siistein lelu.

Wish-palvelu lienee myös monelle tuttu - älypuhelimella voi tilata naurettavan halpaa, joskin tottakai laadultaan myös vähän naurettavaa tavaraa kaukoidästä. Ebayn kaltainen siis, ja oon käyttänyt sitä jonkin aikaa kaikenlaisen härpäkkeen tilaamiseen Shirin synttäreiden folioilmapalloista rannekelloon, moneen juttuun siinä välissä, ja nyt viimeisimpänä tähän maailman söpöimpään laukkuun. Yritykseni ottaa asukuvia stadissa meren rannalla tuulisena päivänä toikin sitten allaolevan materiaalin...

P8091314
P8091313
P8091312
P8091317

SE. ON. SAILOR. MOON. LAUKKU. Ja se on niin ihana! Sailor Moonissa on siis pari kissahahmoa, jotka on suloisia kisuja kuunsirpit otsassaan. Laukku on Sailor Moon-kisu, korvineen kaikkineen! Sitä saa sekä mustana eli Lunana ja valkosena eli Artemiksena, valitsin itse Artemiksen pitkän pohdinnan jälkeen, koska about kaikki omistamani tavara on aina mustaa. Vaihtelu virkistää jne. Ties vaikka lähtee mustakin tilaukseen joskus...

P8091331
P8091323
P8091333
P8091334
P8091335

Laadusta en lähde sen enempää vielä puhumaan, koska laukku on ollut käytössä vasta vähän aikaa, mutta en tähän hintaan ja ostopaikkaan nähden mitään mielettömiä odotakaan - laukulle tuli siis postikuluineen hintaa noin 15€. Se on silmiini kuitenkin aivan syötävän suloinen, ensinnäkin jo ihan nostalgiahehkun takia, mutta hei, muutenkin! Valkoinen pienempi olkalaukku kullanvärisillä koristeilla, kissankorvat ja pieni kuunsirppi läpässä. Onhan tää nyt ihana.

Kuvissa näkyy myös toinen materialismionneni hekuma, eli uusi puhelimeni - Shirihän tosiaan upotti muutama kuukausi sitten LG G3-luurini lavuaarissa veteen, koska "Äiti, se kävi uimassa!", ja vaikka sain riisinikseillä puhelimen taas toimimaan, alkoi se osoittamaan vaurion merkkejä. Akku loppui aika lailla tahdilla "tsekkaa kello, menetä 20% akkua", kentät katosivat vähän väliä ja luuri lagaili muutenkin. Melko spontaanisti päätin hankkia uuden minirakkaan ja päädyin Samsungin uusimpaan, eli Galaxy S7 Edgeen, ja tämähän on ihan mieletön. Android käyttöjärjestelmänä on mun mielestä ylivoimaisesti paras, ja vaikka LG oli todella hyvä puhelin pienemmässä hintaluokassa, on näissä kalliimmissakin selkeästi jotain perustaa hintaerolle.

Kyllä mä nyt kehrään!

8 kommenttia :

 1. En kestä miten söpö!! Melkein houkuttais hankkia itelle mustana, ku mun luottokäsilaukkuki hajos just sopivasti.. :D toi hintakaan ei juuri kirpaisis.

  -Suvi

  http://morethanmomsblog.com

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia! oot niin kaunis<3

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä söpö laukku!! Voisi melkein sanoa, että rakkautta ensisilmäyksellä <3
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista