Italiavideo

12.8.2016

Vihdoin viimein! Italiavideota pyydettiin ekaa kertaa ajat sitten ja nyt vihdoin sain aikaiseksi sellaisen teille kuvata. Inspaannuin tottakai iltavuoron jälkeen kotona, eli onneksi hämärä valaistus peitteli mun räjähtänyttä duuninjälkeistä olemusta. Sen pidemmittä puheitta:Kuten mainitsin videossa, vastaanotan oikein mielelläni toista italiavideota varten teiltä ihan suoria toiveita siitä, mitä haluaisitte kuulla - jotain sanoja/fraaseja joita oppia? Tai löytyykö mitään kysymyksiä Italiaan liittyen? Tällä kertaa videona tämmöinen aika suurpiirteinen pikavilaus!

12 kommenttia :

 1. Oot kyllä niin luonnollisen oloinen videolla ja just sellanen et jos kieli menee solmuun niin ei sillä väliä, eikä silleen et pitäis poistaa ne kohdat videolta, mahtavaa!! Mä oon kauppiksessa kahden kurssin verran opiskellut italiaa ja harmittavasti se sen jälkeen jäi :/ välillä oon duolingon avulla koittanut opiskella kieltä, mut ihanaa olis päästä taas italian kurssille, rakastan italiaa maana ja kielenä ja kulttuurina <3 oon ite käynyt italiassa gardajärvellä, mut tarkoitus olis päästä enemmänkin kiertämään italiaa joskus :)

  Lisää näitä videoita ja shiri mukaan, ois kiva kuulla mitä tytsy osaa italiaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Shiri mukaan! Hyvä idis, pirpanaki tykkää olla kuvattavana :) italia on kyllä ihana, ja Duolingo on oikeesti kätevä!

   Poista
 2. ihan mahtava! toivon sulta lisää videoita 👌

  VastaaPoista
 3. Miten sun sukunimi lausutaan? Onks se niinku Be-niini vai Benigni, niinku se kirjotetaan vai Be-niigni vai jotain ihan muuta mitä en osaa nyt edes ajatella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lausutaan periaatteessa Beninji/Beningi :D mä lausun esim puhelimessa aina ihan Benigni painottaen g:tä, koska helpottaa sen tavaamista, mut se g ei kuulu oikein lausuessa :)

   Poista
 4. Lisää vaan videoita! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva video, mut oisin toivonu et oisit kirjottanu noi fraasit tohon videolle sitä mukaa kun lausuit niitä! Ois ollu helpompi hahmottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten hyvä pointti, en tajunnu ollenkaan :'D ens kerralla sit!

   Poista