Create A Know @ Factory Street Gallery

9.8.2016

createaknow01
createaknow2
createaknow3

Tänään pääsin vihdoin tsekkaamaan aiemminkin mainostamani valokuvanäyttelyn - Create a know, joka on ensimmäinen soolonäyttely Erkka Tuupaselta, joka on yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni. Galleriana toimii Factory St. Gallery Tehtaankadulla Eirassa, ihan Eiran sairaalan sporapysäkin vieressä. Kodikas galleria toimii myös kahvilana, eli teoksia tsekkaillessa voi napsia pientä tai lämmittää nielua kahvilla.

createaknow4
createaknow5
createaknow6

Erkan näyttely koostuu alumiinilevyille vedetyistä filmikuvista, jotka on tuplavalotettu. Itse en filmikuvaamisesta paljoa ymmärrä, mutta sen verran nappasin ajatuksesta kiinni, että filmirulla kuvattiin täyteen, alivalotettiin ja sitten kuvattiin samalle rullalle uudelleen kuvia. Näin syntyi kuvia, joista parhaat Erkka valitsi näyttelyynsä - kuvia, joissa on kaksi ulottuvuutta päällekkäin.

createaknow7
createaknow8
createaknow9

Muutama teos on jo myyty, enkä sitä kyllä yhtään ihmettelekään - en kuvannut ihan kaikkia jotta teille jäisi jotain ylläreitäkin, mikäli päätätte näyttelyn käydä katsastamassa. Se pyörii 19.8. asti (flyeriin lipsahti väärä päivämäärä!) ja todellakin suosittelen sitä kaikille, jotka seudulla sattuvat pyörimään - ja miksei muillekin. Taidetta ei voi koskaan ihailla liikaa ja nousevia taiteilijoita kannattaa aina tukea, jos heidän töitään arvostaa.

createaknow10
createaknow11

Sain ihmeen kaupalla suostuteltua myös itse artistin kameran toiselle puolen - Erkkahan on Shirin kummisetä, ja kun mini osoitti suuren kiinnostuksensa kuviin ottamalla päikkäreitä rattaissa, piti näyttelyn esittelijänkin huilia hetki. Mutta siis, menovinkki säilyy samana, eli kaikki vaan Eiraan katsastamaan Erkka Tuupasen ensimmäinen soolonäyttely! Erkan löytää myös Facebookista.

2 kommenttia :