PLAYLIST JUNE16

24.6.2016

Uuden listauksen aika, aiheena viime aikoina eniten soineet biisit! Siinä missä viimeisimmässä postauksessa viime kuussa popitin aika kevyttä hyvän fiiliksen musiikkia, nyt on tullut kuunneltua sekaisin hyvän fiiliksen, surun ja raivon musiikkia. Tästä lienee kiittäminen OITNB-maratoniani, koska pari biisiä on uusimman kauden soundtrackiltä...Kuten heti ensimmäinen! DEQN SUE oli mulle ihan tuntematon nimi, mutta selattuani postausta jossa listattiin uusimman OITNB-kauden musiikkia, tämä osui silmiini ja samalla toki myös korviini. Ja tässä on jotenkin niin hyvän menon fuck you-fiilis, että pakkohan tästä on tykätä!


Myös sekä The Bug että Warrior Queen oli pimennossa yllämainittua postausta edeltävänä aikana. Sitten bongasin tämän biisin, ja tää iski täysillä. Tämä oli muistaakseni jakson lopetusbiisinä Blancan menneisyyttä käsittelevässä jaksossa - ja en keksi heti parempaa biisiä siihen tarkoitukseen. Tää on sitä hyvää vihaa.Miley Cyrus-rakkauteni oon julistanut blogissa aiemminkin. Uudempi Miley Cyrus & Her Dead Petz-kama sekoittaa sen rakkauteeni yleisesti kaikkeen outoon ja friikkiin, eli levy on ollut jonkinmoisessa soitossa mullakin. Twinkle Song ei lauluna ole mitenkään outo tai erilainen, mutta se on jotenkin mielestäni vaan todella kaunis. Dat voice.


Jos se kellekään oli jäänyt epäselväksi, Game of Thrones on viimeistään tämän tuotantokauden myötä syönyt sieluni, vienyt elämäni ja lobotoinut vapaan tahtoni. Koska mä kuuntelen näitä vapaa-ajallani. Paljon. GoT-aiheisten videoiden välissä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti