Vauvajuhlat porvoolaisittain

21.4.2016

bbs2
bbs3
bbs1
bbs4
bbs5
bbs7
bbs6

Me järkättiin tänään yllärijuhlat Lauralle, jolla onkin enää reilu kuukausi laskettuun aikaan! Idea näihin tuli söpösti Lauran mieheltä, jonka kanssa sitten suunniteltiin pikaisella aikataululla baby showerit rakkaalle ystävälle. Tänään päästyäni aamuvuorosta Veera tuli hakemaan mut, Shirin, Jeninan ja Klaran ja lähdettiin suhaamaan kohti Porvoota kyydissämme vaippakakku ja herkkuja. Laura oli puhuttu menemään äitinsä luokse lepäilemään, ja sillä aikaa me päästiin paikalle laittamaan pöytä koreaksi ja yllättämään eteisessä.

Ja oli taas niin ihanaa! Ihan kaikki porukasta ei päässeet, mutta pienelläkin ihmismäärällä oli tosi kivaa - ja tuli hyvä mieli, kun pääsi yllättämään ystävän. Shirikin oli yllättävän kiltisti ja leikki Liamin kanssa, villejähän toki molemmat on, mutta henkilö- ja omaisuusvahingoilta vältyttiin. Pikkuisempi Rafael ei oikein pysynyt isompien perässä, kun Shirinkin käsitys yhdessä leikkimisestä on se, että Shiri leikkii metrin päässä lelulla ja vauva saa katsoa... haha!

Mutta meillä oli hauskaa, Lauran leuka tippui lattiaan eteisessä meidän YLLÄTYYYYS-hihkunnan kuullessaan, oli ihanaa istua porukalla juttelemassa kaikenlaista... Onnistuneet bileet!

2 kommenttia :