PLAYLIST MARCH/APRIL '16

5.4.2016

Mulla on nyt pari vapaapäivää, ja tottakai juuri silloin meille iskee vatsatauti! Nyt ei todellakaan oo kivaa, mutta tuleepa ainakin rentoudutta kun ei kykene oikein muuhun kuin lojumiseen. Viime aikoin soitetuimpien biisien postaus oli jo hetken aikaa hengaillut luonnoksissa odottamassa sopivaa julkaishetkeä, ja mikäs sen parempi kuin tässä lojuessa?


Q Lazzarus on yhden hitin, Goodbye Horses, ihme. Moni varmasti muistaa biisin Uhrilampaat-leffan kohtauksesta, jossa murhaaja ehostaa itseään ja tanssii genitaalinsa jalkojensa väliin piiloon vedettynä aamutakki päällä. Biisissä on muutenkin musta jotenkin taianomainen fiilis!


Los Campesinos! on mulle sinänsä ihan tuntematon bändi edelleen, mutta biisi The sea is a good place to think about the future oli osana yhtä YouTuben playlistiä ja rakastuin siihen ensikuulemalta. Se on ahdistava ja kaunis.


The Rubberbandits tuli mun tietoisuuteeni itse asiassa Nicon kautta, kun se kuunteli kotona I wanna fight your father-biisiä ja fiilistelin sitä, miten biisi aiheuttaa mussa automaattisen tarpeen alkaa tanssahtelemaan. Duo on irlantaliaista komediahiphoppia suoltava esitys ja ylläolevasta biisistä löytyy superirlantilainen versio iiriksi täältä.


Mä olen aika kranttu italialaisen musiikin suhteen, eikä Zero Assoluto kuulu mun lemppareihini yleisesti ottaen, mutta Sei parte di me on musta todella ihana biisi. Se on vähän hömppää, romanttinen biisi jonka nimi tarkoittaa suomeksi "olet osa minua" ja jossa lauletaan mm. "jokaisesta päivästä otan itselleni muiston, jonka piilotan kauas ajan kulusta", näin mun vapaalla käännöksellä.

2 kommenttia :

  1. Postaukseen liittymätön kommentti, mutta aattelin kysyä, että onks sulla ollu jenkki-Netflixin kaa ongelmia nyt ku esim. Holan ja muiden VPN ja proxy-hommien takia niitä ei voi enää kattoo noiden kautta? Surettaa, etten voi kattoo nyt esimerkiks Bates Motelin kolmoskautta >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse asiassa käytä jenkkiversiota vaa ihan tätä Suomen valikoimaa vaan! :)

      Poista