Hysterian ensifiilikset

20.4.2016

P4170067

Noniin! Sunnuntainahan mä tosiaan pääsin testaamaan After Dark Helsingin uuden kauhukokemuksen hylätyssä Marian sairaalassa. Kokemus on nimellä Hysteria, ja on vapaaehtoisporukan toinen kauhutaloproduktio, viime Halloweenin hylätyn hotelli Vuorannan kokemuksen tyyppasin myös. Mutta siinä missä viime vuotinen pyöri vain sen yhden päivän, tällä kertaa Hysteria pyörii tiistaista sunnuntaihin - eli ihan vielä en voi teille yksityiskohtaisesti siitä kertoa!

Hysteria alkoi siis pyörimään yleisölle eilen, ja jatkuu sunnuntaihin asti. Lipunmyynti löytyy täältä, ja sanon täydestä sydämestäni ja joka solullani, että jos tätä lukeva on vähänkään kauhun ystävä, kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa After Darkin tämäkin kokemus. Tää on ihan ainutlaatuista vielä Suomessa, mutta ei todellakaan mitään amatöörimäistä sinne päin tökkimistä. En halua spoilata kokemuksesta yhtään mitään, eli sanon vain näin:

Hysteria oli paljon pelottavampi kuin viimevuotinen kauhutalo, joka sekin oli jo harvinaisen kuumottava. Hysteriaan oli tuotu jumalaton määrä ihan uudenlaisia kauhuelementtejä, joita tulen kehumaan taivaisiin ensi viikolla, kunhan pääsen postaamaan asiasta kunnolla. Kun Hysteria loppui ja tajusin sen olevan ohi, sisälläni oli samanaikaisesti hinku juosta karkuun toiselle puolelle maapalloa ja vaativa tarve juosta takaisin sisälle kokemaan se kaikki uudestaan.

Hysteria oli ihan mieletön. Ja ehdottomasti menetät jotain, jos tykkäät kauhusta etkä koe Hysteriaa.

3 kommenttia :

  1. uuh en malta odottaa että pääsen lukemaan kokemuksestasi! Itselläni muutto kesken enkä siksi ehdi tuonne :/

    VastaaPoista
  2. Oli pakko googlettaa jo käyneiden fiiliksiä - kiitos kun et kuitenkaan spoilannut :) Se on menoa huomenna!

    VastaaPoista