HYSTERIA

14.4.2016

Muistatteko viime Halloweenin aikaan olleen kauhufriikkiyteni multihuipentuman? Pääsin silloin testaamaan After Darkin House of Horrors-kauhutaloa, jota hypetin tässä ja josta kerroin kokemuksia tässä postauksessa. Pähkinänkuoressa kerrattuna, Suomessa ei kauhutaloja pahemmin ole koskaan ollut, ja sekös on minua syönyt. YouTuben valikoima kauhutaloja ulkomailta saa mut huokailemaan kateudesta, joten viime kerralla pompin aika lailla seinille kun sain tietää, että pääsen tyyppaamaan kokemuksen.

Ja. Arvatkaa. Mitä.

Sunnuntaina mua hemmotellaan taas! After Dark on palannut uudella kauhukokemuksella, joka tällä kertaa järjestetään hylätyssä Marian sairaalassa (vrt. viime kerralla hylätty hotelli Vuoranta) ja olen jokaisella solullani aivan varma, että tästä tulee vielä siistimpää kuin viimeksi. Kokemuksen nimi on tällä kertaa Hysteria, ja sain taas sähköpostiini sopivasti kuumotteluhermoja kutittelevan ennakkoviestin eilen, videoineen päivineen.


afterdark01

FUCK. YES.

Ja mikä parasta, kauhutalo pyörii tällä kertaa pidempään. Viimeksihän House of Horrors pyöri vain Halloweenin, mutta tällä kertaa noin 45min kestäviä kierroksia järjestetään 19.4.-24.4. ja suuren kysynnän vuoksi extralippuja on tullut myyntiin - tästä lipunmyyntiin! Viime kerralla kokemuksessa piti myös kulkea yksin, mutta tällä kertaa siellä ilmeisesti pääsee liikkumaan ryhmissä. Kun sanon "pääsen testaamaan" tarkoitan tosiaan yhteistyökuviota; viimeksi kaikki median edustajat oli kutsuttu paikalle samaan aikaan, vaikka talossa kuljettiinkin yksin, eli olettaisin että tällä kertaa kuljetaan siellä porukalla.

Olen odottanut tätä kovemmin kuin kännisekoillut teinityttö kuukautisiaan jo ihan liian kauan, enkä meinaa pysyä nahoissani ollenkaan! Enää muutama päivä ja pääsen taas elementtiini.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti