Skidien pääsiäisbileet

26.3.2016

P3260057
P3260059
P3260052

Vanhan tutun mutsiporukan voimin pistettiin taas hynttyyt yhteen pääsiäsbileiden merkeissä. Blogissakin vilahtelee aina näitä meidän miittejä - joskus nähdään vain aikuisten kesken, joskus otetaan lapset mukaan. Jälkimmäinen vaihtoehto on aina aikamoinen sirkus, mutta sitäkin ihanampaa! Nyyttärimeininki, kaikille mahat täyteen herkkuja ja skideistä seuraa toisilleen kirmata ympäriinsä leikkimässä. Me leipastiin Shirin kanssa aamusta mokkapalat notkuvaan pöytään.

P3260029
P3260068
P3260106
P3260072

Viimeksi meillä oli pikkujoulut, nyt siis keväiset pääsiäisbibikset, eli asiaankuuluvasti lapset pääsi myös suklaamunajahtiin. Ripottelin munia ympäri kämppää, skidit juoksi etsimässä, viimeisille munille joutui jo antamaan vähän etsintävinkkejä ja munat koottiin kulhoon, josta kaikille jaettiin omansa. Että voi pienestä olla lapset iloisia! Pikkujouluissa alkanut perinne ryhmäkuvasta jatkui myös tällä kertaa.

P3260074
P3260080
P3260083

Nää on kyllä aina yhtä ihania kokoontumisia - me äidit nähdään livenä kuitenkin melko harvoin,ei edes joka kuukausi, ja muksutkin tykkää paljon toistensa seurasta. Kaikki ei ikävä kyllä pääse aina joka kerralla messiin, mutta kyllä seitsemästäkin skidistä aikamoinen meteli lähtee... Melkein koko juhlat meni lasten osalta kiltisti, kaikki mehut vaan on nyt kulututettu. Päästiin kotiin, Shiri söi iltapalaa ja tipahti unten maille heti kun pääsi sänkyyn ja oli saanut unilaulun, halit ja pusut.

Nyt mä uskon, että kevät on virallisesti alkanut! ♥

4 kommenttia :

 1. Buuuuu ihania pikku pääsiäistyyppejä! Harmi että oltiin kipeinä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :( <3 mut ens kerralla sit!

   Poista
 2. Apua! Lueskelin tässä bloglovinista blogeja ja yhtäkkiä tajusin, että feedustäni uupui ihan kokonaan sinun blogisi! Onnistuin sen onneksi löytämään ja nyt on tämä uusi osoite seurannassa. Istuin hetken lueskellen monta postausta putkeen, oli ihana lueskella kuulumisia ja olin ihan kaivannut siun mielipidekirjoituksia, kuten tuo isi-postaus!

  Täällä siis ollaan taas seuraamassa 😊 syytän vauvakuplaa, etten aiemmin tajunnut, että uusi osoite ei ollut automaattisesti päivittynyt bloglovinissa seurattavakseni!

  VastaaPoista