PLAYLIST: FEB/MARCH '16

12.3.2016

Postasin tammikuussa mun sen hetken soitetuimpia biisejä ja tarkoitus oli tehdä helmikuun lopussa omansa sille kuulle, mutta se venähtikin nyt ikäänkuin kahdelle kuukaudelle. Löytyskö teillekin jotain uutta mun listasta, tai vinkkejä mulle kuunneltavaksi?


Hayley Kiyoko on mulle ihan uusi tuttavuus, jonka ylläolevaan Girls Like Girls-biisiin törmäsin ihan sattumalta, kun YouTube ehdotti sitä jonkun muun biisin yhteydessä. Ja se oli rakkautta ensikuulemalta! Biisi itsessään nyt ei ole mitään mielettömän erikoista, mutta se on hyvän fiiliksen rallatus ja tykkään paljon videosta ja biisin sanomasta yleensä.Melanie Martinez on näkynyt blogissa ennenkin kun mainostin uutta rakkauttani mimmiin, ja ylläoleva kahden biisin (Soap/Training Wheels) yhdistelmävideo on musta aivan ihana. Soap oli ensimmäinen Martinezilta kuulemani biisi ja kuuluu edelleen TW:n kanssa lemppareihini.Panic! At The Disco nyt ei todellakaan ole mikään uusi rakkaus, mutten ollut kuunnellut heitä vuosiin kun yksi päivä nostalgiahöyryilin ja etsin bändin ekan albumin tuotantoa YouTubesta vain huomatakseni, että nehän tekee edelleenkin musaa. Ja nehän tekee edelleenkin todella hyvää musaa. Ylläolevan Hallelujahin lisäksi olen luukuttanut paljon Girls/Girls/Boys- sekä Emperor's New Clothes-biisejä.Mä kasvoin David Bowie-faniksi äitini ansiosta, joka on teinivuosiltaan asti herraa fanittanut, ja Bowien edesmenon myötä herättelin taas rakkauttani kuuntelemalla uudempaa tuotantoa. Blackstar on ikäänkuin minileffa, ja harvinaisen mielenkiintoinen kaikessa friikkiydessään, niin visuaalisesti kuin ihan musiikinkin kannalta.Limp Bizkit (jonka oon aina kirjoittanut Bitzkit???? Siis AINA, mitä miksi apua????) herättää myös ihanaa nostalgiafiilistä esiteinivuosilta, kun oli niin cool pistää lippis väärinpäin ja vetää sitä Rollin'-muuvia koulussa. Ylläoleva Eat You Alive oli jo skidimpänä lempibiisejäni näiltä ja viime aikoina oon jostain syystä rakastunut siihen uudestaan.

2 kommenttia :

  1. Siis mä oon kans aina kuvitellu sen olevan Limp Bitzkit?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hämmennyin nyt ihan totaalisesti kans, koska oon aina sillon skidinäkin kirjottanu Bitzkit ja tätä postausta tehdessä oli eka kerta ikinä kun huomasin ettei siinä ookaan sitä t:tä :D miten voi vuosikausia lukea väärin!

      Poista