#FollowFriday: IG edition

19.2.2016

Instagramin ihmeellisestä maailmasta löytyy ihan kaikenlaista käyttäjää ja profiilia, ja itse olen ns. turhantarkka sen kanssa, ketä alan seuraamaan. Käytän IG:tä aika paljon, enemmän kuin mitään muuta somea, enkä jaksa selata epäkiinnostavien tai epämieluisten kuvien läpi. En seuraa esimerkiksi tykkäämääni julkkista, jos hän päivittää tylsiä kuvia.

Pääasiassa seuraankin ystäviä ja tuttuja, mutta joitakin spessumpia löytyy myös listaltani, joten ajattelin vinkata niistä parhaita teillekin. Ketä te vinkkaisitte mulle?

followrec1

NASA löytyy myös Instagramista, ja kuvat on kertakaikkiaan upeita. Henkeäsalpaavan kauniita kuvia avaruudesta, videopätkiä astronauteista ja ilmiöistä tyhjiössä... Ei oikeesti tarvitse edes olla samalla lailla kiinnostunut avaruudesta ja tähtitieteestä kuin allekirjoittanut, että voi nauttia tästä tilistä. Samaan syssyyn voi vinkata myös ISS:n eli International Space Stationin tilin!

followrec2

Sixpenceee saattaa joillekin olla tuttu Tumblr-blogistaan. Neurologiopiskelija jakaa IG:ssään Tumblrinsa tapaan kaikkea supersiistiä - kauhujuttuja, outoja tiedefaktoja, kuumottavia historiatietoja ja ihan muuten vaan päheitä asioita. Esimerkiksi, kuusi esittelykuvassa näkyvää kuvaa ovat järjestyksessä hylätty talo Norjassa, pakkasyö Pohjois-Ruotsissa, taiteilija Lukas Wiktorzakin kuva "Bottled Sky", mieletön sormus miniatyyrikaupungilla, geneerinen ruokakuva ja sudenkorento aamukasteen peittämänä.

followrec3

Nikkietutorials on IHANA! Kuten mainittua, oon innostunut viime aikoina aina vaan enemmän meikkauksesta (sitä toki ~12v harrastaneena, mutta vasta nyt....) ja yritin bongailla hyviä tutoriaaleja jakavia käyttäjiä YouTubesta. Moni on varmasti nähnyt Nikkien videon "The Power of Makeup", jossa mimmi meikkaa puolet naamastaan - ja sitä kautta bongasin itsekin kyseisen taiturin. Nikkie jakaa IG:ssään kauneusjuttuja ja lyhyitä meikkivideoita linkkaillen kokopitkiin tutoriaaleihinsa YouTubeen. Inspistä joka tuutista!

followrec4
followrec5

Niputin profiilit Things Bitches Say ja The Fat Jewish samaan, koska pointti on molemmissa sama - hauskat kuvat ja videopätkät. Ensin mainittu keskittyy lähinnä vähän sukupuolistereotyyppiseen läpänheittoon, kun taas toinen on laajaskaalaisempi, mutta molemmat saa mut hörähtelemään ääneen maatessani sohvalla viiden kaksarini kanssa kännykän valo kasvojani hivellen.

2 kommenttia :

 1. Haha, fatjewish on kova! :'D

  Kurkkaa daddyissues_ tai betches :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, pitää tsekata! :)

   Poista