Tallinnassa & blogiuutisia

17.12.2015

1712tall01

1712tall03
1712tall04
1712tall05
1712tall06
1712tall07
1712tall08
1712tall09
1712tall10
1712tall11

Me lähdettiin eilen melko extempore-reissulle Idan kanssa Tallinnaan! Tiistaina oli mimmin synttärit, joten keskiviikkona lähdettiin niitä juhlistamaan visiitillä etelämmäs. Lähdettiin epäinhimillisen aikaisin ja tultiin takaisin illasta, eli maissa meillä oli aikaa kuutisen tuntia. Käytettiin se shoppaillen, kierrellen, kahvitellen, joulutorilla käyden ja ympäriinsä kävellen. Meillä oli ihana päivä!
Vähän ”vakavammalla” nuotilla niistä blogiuutisista – kirjoitan tästä ehkä ihan omankin postauksen jossain vaiheessa, mutta Heart Pumps Diesel muuttaa taas. Blogi poistuu Kaksplussalta ja siirryn takaisin Bloggeriin bloggailemaan itsenäisesti! Siirto tapahtunee ihan loppuvuodesta/alkuvuonna, ja infoilen siitä tietty taas ajallaan.
Pääasiallinen syy tähän on se, että blogi ei ole ollut parhaimmillaan siirron jälkeen – kumpikaan osapuoli ei oikein koe hyötyneensä portaaliin siirrosta paljoa. Rakkaimmasta harrastuksesta tuli vähän ahdistavaa, mm. koska en enää päässyt itse vaikuttamaan blogin ulkoasuun muuten kuin bannerin muodossa. Kirjoittaminen on vähän tökkinyt siirtymisen jälkeen ja se on näkynyt vähentyneenä postausmääränä kuukaudessa (tämä tosin liittyy myös ihan työelämään, aikaa ei enää ole samalla lailla kuin ennen!) ja myös blogin kävijämäärissä tämä on näkynyt. Siispä blogi siirtyy takaisin itsenäiseksi, ja uskon, että se on nyt blogille ja minulle paras vaihtoehto :)

2 kommenttia :

  1. Ihanaa, että alat taas itsenäiseksi bloggaajaksi! Voin kertoa, että yksi syy kävijöiden vähenemiseen on varmasti ollut se, että postauksesi eivät ole Kaksplussan aikana päivittyneet Blogloviniin lainkaan. Siispä esim. oma seuraamiseni on ollut varsin satunnaista, kun Facebookissa ne postaukset hukkuu niin helposti muuhun uutisvirtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä kun muistutit, pitää taas Blogloviniin vaihtaa osoite! Mut mitä ihmettä, eikö ne päivittyneet??? Siinä oli vielä hirveä säätö, jouduin mailaamaan Bloglovinin henkilökunnalle varmaan 10 kertaa ennen kuin he vihdoin vaihtoivat osoitteen sinne - en tiennyt, ettei se sitten kuitenkaan edes päivittynyt sinne. Ankeeta:D ehkä teen vaan uuden Bloglovin-tunnarin blogille, tsekkailen myöhemmin tänään :)

      Poista