HALLOWEEN '15

2.11.2015

0211halloween01
0211halloween02
0211halloween03
0211halloween04
0211halloween05
Mun oli tarkoitus jo eilen tulla postailemaan viikonlopusta, mutta oltuani about koko päivän töissä en jaksanut muuta kuin rojahtaa nukkumaan. Mutta mulla oli ihan mieletön lauantai! Tuntui ihan oudolta herätä kotoa, kun Shiri oli ollut edellisen yön yötä mummolassa mun ja Nicon iltavuorojen vuoksi - mutta melkein heti aamupäivästä piti olla jo menossa.

0211halloween06
0211halloween07
0211halloween08
0211halloween09
Ensimmäisenä suuntasin Julian ja Patrician kanssa Kamppiin Maxineen, jossa järkättiin Indiedaysin blogipäivä, eli inspiration day. Näistä on muodostunut parissa vuodessa ihana perinne, vaikka en jokaiseen ole ehtinyt ja tänäkin vuonna iltagaala jäi väliin Halloween-pippaloiden vuoksi. Ehdin olla Maxinessakin vain vajaa tunnin, jona aikana pääsin maistelemaan herkullisia ruokia ja juomia, räpsimään paljon kuvia ja juttelemaan tyttöjen kanssa.

0211halloween10
0211halloween11
0211halloween12
0211halloween13
Maxinesta kirmasin suoraan metroon ja sillä syvälle itään tyyppaamaan After Dark House of Horrors-kauhutaloa, josta postasinkin jo hypetystä aiemmin. Aion tehdä kokemuksesta ihan oman postauksensa lähipäivinä, eli jätän tässä tarinan siihen, että kokemus oli tuhat kertaa parempi kuin osasin edes odottaa. Mitä enemmän sitä prosession, sitä enemmän olen sitä mieltä, että se oli ihan mieletön ja niin onnistunut. Mutta tarkemmin omassa postauksessa!

Seuraavaksi suuntasin Idalle laittamaan illan naamoja päälle, suuntasimme siis yhdessä meidän yhteisen ystävän Halloween-pippaloihin. Mun koko osallistumiseni bibiksiin oli vähän hutera pitkään sunnuntaisen pitkän työvuoron takia, mutta päätin mennä käymään ja asuksi valitsin lopulta pelkän naamamaskeerauksen - Ida loihti musta eräänlaisen Rick Genest-with a Lady Gaga "Born This Way" music video"-kalmanaaman. Kaula/dekoltee sudittiin leukarajaan asti mustalla.

0211halloween14
0211halloween15
0211halloween16
0211halloween17
0211halloween18
0211halloween19
0211halloween20
Bileissä viihdyttiin pari tuntia ennen kuin mun oli menontäyteisen päivän jälkeen pakko päästä peiton alle. Aamulla heräsin hengailemaan Shirin kanssa pari tuntia ennen töihin lähtöä. Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistunut Halloween, kolmen keskenään niin erilaisen ihanan tapahtuman voimin. Millainen teidän Halloween oli?

5 kommenttia :

 1. Tosi siisti meikki sulla!! En tiennytkään että Suomessa on kauhutaloja. Ens vuonna pitää käydä testaamassa :) Jenkeissä oon käyny haunted houseissa ja ne on kyllä niin siistejä. Käytiin tällä visiitillä sellasessa full contact talossa missä ne oikeesti sito ihmisiä sänkyihin, tunki kaappiin ja muutenkin kosketteli :D Mua niin ottaa päähän kun en tajunnut kesällä jenkkeihi lippuja varatessa koko halloweenia, koska se nyt ois ollu nii siistii olla siellä Suomen sijaan! Mut saatiin myä yllättävän hyvät halloween-pippalot kavereiden kanssa ja lähdettiin vallottamaan Kotkan seurahuonetta zombimorsiamina ;)

  VastaaPoista
 2. Mun käsittääkseni tää on ensimmäinen laatuaan, en oo ainakaan nähnyt muita ikinä! En oo varma meinaako ens vuonna tehdä taas, tää oli siis vapaaehtoisten voimin järkätty :) ja mä näinki kuvia, olit kuumottava! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi huippua kyllä! Tekispä ensvuonna kans, meikä menis kyl oikeen mielellää!!
  Haha joo sain säikäytettyy jonku vieres olevan miehen baaritiskil ku puolnaamaa oli normimeikil ja puolnaamaa zombina ni ku käänsin päätä ni äijä kyl säikähti pahast :D

  VastaaPoista
 4. Pisti silmää, et mulla oli tos edellises kämpäs ama suihkuverho!! :DD

  VastaaPoista
 5. En ees muistanu! :D Toi on Idan kodista \o

  VastaaPoista