Vielä ehtii tälle vuodelle...

21.10.2015

...Hoitaa vuoropäällikkökoulutuksen loppuun - vielä puuttuu pari osaa ja sitten, kunhan kaikki menee hyvin, olen virallisesti ylennetty. Siistii!

...Isänpäiväksi pitää keksiä ainakin jotain lahjantynkää!

...Käydä Halloween-bileissä.

...Joulukuussa on synttäriputki meidän perheessä ja loppuvuonna on muutenkin aina iso kasa kutsuja ties mihin pippaloihin ja meininkeihin. Pikkujoulukausi saa ihmiset pitämään jotenkin muutenkin paljon bileitä! Viimeksi kun vilkaisin Facebookin kutsuja, oli joka viikonlopulle yli kuukaudeksi menoa - pitää vähän katsoa, mihin pääsee osallistumaan!

...Joululahjojen suunnittelu, hankinta ja väsääminen. Suunnitelmalistoja on jo aloiteltu ja veronpalautuksista varattu osa lahjabudjettiin.

...Shirin kanssa jouluaskartelua mahdollisimman paljon! Shiri tykkää hirveästi näperrellä ja tähänastisiin askartelujuttuihin on osallistunut onnesta soikeana. Haluan tänä vuonna yrittää tehdä usein ja paljon kaikenlaisia joulukoristeita ja muita meille kotiin, joita Shiri voi sitten myöhemminkin ihastella että hei, minä tein ton äidin kanssa.

...Shirin pussikalenterin väkertäminen! Viime vuonna jo suunnittelin tätä, mutta tänä vuonna päätin viedä askeleen pidemmälle ja oikeasti toteuttaa sen. Meillä oli lapsuudessa pussikalenteri joten haluan pitää perinteen yllä - tämä on mun ensimmäinen Shirille joten se on vähän suureleisempi.

....JOULU!!!!!!!! Ja kaikki siihen liittyvä! Ja joulu!

...Uudeksi vuodeksi ei vielä ole mitään suunnitelmia, saa nähdä miten se menee tänä vuonna - meneekö Shiri yökylään ja juhlitaanko me vanhemmat kaverien kanssa, vai juhlitaanko tänä vuonna perheenä.

...Nauttia perheestä, ystävistä, fiiliksestä ja elämästä. Tiedän olevani jo ihan ällö näiden mun juttujen kanssa, mutta yritän aina pitää positiivisen asenteen ja luoda elämästäni mulle sellaista, että nautin siitä ja olen onnellinen.

Mitä te meinaatte vielä tälle vuodelle ehtiä tehdä? :)

2 kommenttia :

 1. Vitsi, pussikalenteri on paras! Mullakin oli pentuna sellainen itse tehty. Äiti ja iskä esiintyivät tonttuina, jotka kirjoittivat mulle kirjeitä ja pistivät pieniä yllätyslahjoja sinne kalenteriin :')

  Mun suunnitelmissa oli megasuperahkera opiskelusyksy, mutta muutama viikko lukukauden alkamisen jälkeen nappasin jostain ärhäkän keuhkokuumeen. Tiputukseen, neljä viikkoa saikkua ja kaikki suunnitelmat uusiksi. Masentaa, mutta onneksi tässä on muutakin tekemistä, kuten mun ja poikaystävän ensimmäisen yhteisen kodin remppaaminen, ja töissäkäynti -> rahansäästö kevään Pariisin matkan. Jee!

  Kiva muuten huomata, että on muitakin täysin häpeämättömiä joulufaneja :D Mä en ole koskan kauheasti harrastanut joulukoristeita, mutta kauden ekat glögit ja tortut on täällä jo tehty. Kohta pitääkin aloittaa joululahjaneulomusten vääntäminen...

  VastaaPoista
 2. Eikä, toivottavasti parannut pian ja onneks ei käynyt pahemmin! :o

  Joo, jouluintoilijana olen ylpeä! :D musta se on ihana juhla ja haluan tehdä jouluista Shirillekin onnellisia muistoja aikuisuuteen asti. Vielä mietin et pitäisikö jo hankkia pukki tänä vuonna, toisaalta pelkään et Shiri ujostelis ja pelkäis pukkia et oisko ens vuonna parempi :D

  Mäkin mietin et millon sitä leipois ekan kerran jouluherkkuja, ihana kuulla et joku muu on jo niin ei tunnu niin hullulta tehdä ite :'D

  VastaaPoista