HPD SINCE 2012

22.10.2015

Blogi täyttää tänään (huomenna? Poistin joskus ihan ekan postauksen enkä ole enää varma....) kolme vuotta! Tasan kolme vuotta sitten olin harrastanut bloggausta noin kahdeksan vuotta, kun päätin siirtää aina englanninkieliset ja kokonaan itse koodaamaani nettisivut Bloggerin blogiksi ja kirjoittaa äidinkielelläni. Olin raskaana ja halusin vertaistukea ja uusia ystäviä blogini kautta - ja niitä sainkin sylin täydeltä ja enemmänkin!


Kolmeen vuoteen on mahtunut ihan mielettömästi kaikkea blogiin liittyvää - uusia ystäviä, blogibileitä, tapahtumia, pressitilaisuuksia, yhteistöitä, kokemuksia, ainakin omasta mielestäni kohentumista niin kirjoittajana kuin kuvaajana ja mikä ehkä blogin kannalta suurinta, siirtyminen harrastuksesta sivutuloksi. Vaikka en blogilla elantoani tienaakaan, tuntuu ihan uskomattomalta että juuri minä olen saanut mahdollisuuden blogata ison mediatalon alla ja saada siitä palkkaa - en voi uskoa, että niin montaa ihmistä oikeasti kiinnostaa mun juttuni.


Niin kliseistä kuin se onkin, te lukijat olette bloggaamisen sielu ja sydän. Ilman teitä ei blogi olisi koskaan päässyt portaaliin, ja mistäs sitä tietää, jaksaisinko edes blogata enää (tai ainakaan näin aktiivisesti), jos teitä ei olisikaan käymässä täällä lukemassa, kommentoimassa, tukemassa ja keskustelemassa. Blogissani on aina ollut aktiivinen kommentointi, josta olen todella kiitollinen - muiden kokemukset ja näkökulmat eivät pelkästään avarra omaa maailmankuvaani vaan myös oikeasti teidän kommentit saa mulle todella hyvän mielen. Oon onnistunut välttämään suuret määrät paskakommentointia, enkä yleensä niitä julkaisekaan, mutta suurin osa on teiltä aina hyvää ja ihanaa. Kiitos teille siis mielettömästi tästäkin blogivuodesta!


Statseja tällä kertaa on hassu jakaa, koska blogi siirtyi kesällä Kaksplussan portaaliin ja statsit ovat siis sitä kautta uusia. Statseja selaillessa näkee kuitenkin mm. sen, että teitä tulee pääasiassa Kaksplussan sivujen, Facebookin ja Google-hakujen kautta tänne. Iso osa teistä on aktiivisia kävijöitä, jotka käy blogissa usein ja suurin osa teistä on Suomesta, mutta top-kymppiin mahtu säännöllisiä kävijöitä myös Iso-Britanniasta, Argentiinasta, USA:sta, Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Hollannista, Ruotsista ja Australiasta. Chrome ja Safari ovat suosituimmat selaimet, Saunalahden ja Elisan netit yleisimpiä ja mobiililaitteista iPhone ja iPad käytetyimpiä lukijoideni keskuudessa. Yli 90% lukijoistani on naisia, kokonaisikähaarukasta suurin osa teistä on 25-34-vuotiaita.

Joskus joku teistä tulee kertomaan somessa nähneensä minut, joskus olette tulleet livenä juttelemaan ja esittäytymään lukijoina, ja olen aina yhtä puulla päähän lyöty niissä tilanteissa. Tuntuu jotenkin niin hullulta, että tuntemattomat jaksaa lukea mun juttujani ja kiinnostua niistä tarpeeksi tullakseen uudestaan!

Kiitos siis vielä tästä blogivuodesta - kippis seuraavalle ja sen jälkeisille! <3

6 kommenttia :

 1. Oho kolme vuottako jo!! Aika lentää

  VastaaPoista
 2. Niin lentää! Ootko seurannut kauan? <3

  VastaaPoista
 3. Joo melkeen alusta asti!:)

  VastaaPoista
 4. Eikä, ihana kuulla! Kiitos, mieletöntä että joku on lukenut noin kauan <3 !

  VastaaPoista