Asukuvakriiseilyä & edistystä

4.10.2015

Koko blogihistoriani ajan yksi kategoria on aina ollut vähän ongelmana: asukuvat, vaatepostaukset, kokokroppakuvat yleensä. Osittain syynä on se, etten pukeudu mitenkään erikoisesti enkä ole muutenkaan mitenkään "vaatehullu" - en tykkää shoppailusta, en omista merkkiä, en mieti asujani viittä minuuttia kauempaa ja olen vaatteiden suhteen todella pihi.

Siksi asukuvien ottaminen ja asupostaukset tuntuu edelleen vähän hassuilta. En jotenkin koe olevani minkään tietyn tyylinen, ja siinä missä itse tykkään lukea muiden asupostauksia inspiraation takia ja esteettisistä syistä, en usko, että mun blogista ja asukuvista kumpaakaan sen erityisemmin löytyy. Eikä mitenkään itseäni siis dissatakseni, vaan ihan realistisesti, koska en panosta pukeutumiseeni sen erikoisemmin. Nytkin tajusin jälkikäteen, että mun uudet maiharit olis sopinut asuun paljon paremmin.

0410kriiseily01
0410kriiseily02
0410kriiseily03
0410kriiseily04
Takki JUNAROSE*Farkut JUNAROSE*
Mekko kai H&M
Kengät Stadium

Osasyynä on tietty myös ihan kokokroppakuvien karsastaminen yleensäkin, mutta oikeastaan saankin kiittää asukuvailua tässä asiassa. Jos minulta olisi kysytty kymmenen vuotta sitten asukuvia blogiin olisin vaihtoehtoisesti joko itkenyt tai nauranut itseni tärviölle, koska en missään nimessä olisi laittanut niin paljon inhoamastani kehosta kunnollisia kuvia nettiin. Pikkuhiljaa ajan kanssa, raskausaikana masukuvilla ja itsetuntoa tässä vuosien saatossa rakennellen, kroppakuvat ovat löytäneet tiensä blogiinkin. Oon myöntänyt jo aiemminkin että tottakai kuvakulmilla voi vähän huijata, mutta muutoin muokkaan kroppakuvat kuten muutenkin kuvat - valoa, kontrastia ja tarkkuutta vain.

0410kriiseily05
0410kriiseily06
0410kriiseily07
Koen itsetuntoni ja itsevarmuuteni nousseen sen verran, että nykyään jopa tykkään asupostauksista - olen blogannut ja ollut someaddikti niin kauan, että uusien tavaroiden esittely tuntuu ihan normaalilta ja paljon mieluummin katson jonkun esittelevän uudet vaatteet yllään kuin henkarissa. Ja peräänkuulutan myös sitä, että meitä plussakokoisia olisi enemmän ottamassa asukuvia ja näyttämässä, ettei isokokoisuus aina tarkoita telttoihin pukeutumista ja epävarmuutta itsestä. Mä hei uskalsin laittaa peppukuvankin!

(* = saatu blogin kautta / sponsored through blog)

2 kommenttia :