Never have I ever

2.9.2015


Ah, paras juomapeli! Tätä on etenkin kakarampana tullut pelailtua monissa illanvietoissa. Tiedättehän, mä en oo koskaan-peli - jokainen sanoo vuorollaan jotain, mitä ei ole koskaan tehnyt, ja ringin muut ihmiset ottavat huikkaa, mikäli ovat kyseisen asian tehnyt. Jos kukaan muukaan ei ole tehnyt kyseistä asiaa eikä kukaan siis juo, joutuu lausahduksen sanoja rangaistukseksi ottamaan huikan. Jokin aika sitten ihana Iina teki pelin hengessä postauksen ja vannoutuneena EOK-fanina oli pakko nyysiä idea omaankin blogiin! Siispä, en ole koskaan...


...nauttinut talven kylmyydestä. Muistan pienenä toki rakastaneeni lumileikkejä, mutta inhosin jo silloin kylmää. Oon aina ollut tosi mukavuudenhaluinen ja eläisin enemmän kuin mielelläni jossain, jossa on aina kesä eikä koskaan kylmää tai lumista.


...tykännyt tomaateista. Syön siis toki tomaattimurskaa pastassa jne, mutta tuore tomaatti on oksettavaa. Sama pätee hernekeittoon - kaksi ruokaa, joita en vaan ole koskaan saanut alas. Olen yrittänyt nyt tutustuttaa itseäni tomaattiin syömällä sitä esim. leivän välissä, mutta se ällöttää edelleen.0209never01


...ajanut autoa. Paitsi törmäilyautoja. Skootteria olen ajanut pari kertaa, ekalla kerralla vedin päin seinää ja tokalla menin vahingossa autotielle ja kauhusta kankeena sain ohjattua itseäni sen verran sivuun, että uskalsin nousta kyydistä ja ohjata skoban sivuummaksi sen omistavalle kaverille. En siis omista mitään ajokortteja.


...ollut sairaalassa ihan osastolla, jos synnytystä ei lasketa. En siis koskaan ole ollut niin sairas tai onnettomuudessa, että olisin joutunut sairaalaan.


...silittänyt mitään muutettuani omilleni. Olen siis toki silittänyt elämäni aikana ja osaan homman, mutta silitys on mielestäni melko turhaa ellei omista sellaisia työvaatteita, jotka on pakko silittää. Arkivaatteissa tykkään ruutupaidoistani ryppyisinä enkä omista sellaisia vaatteita, joita pitäisi erityisemmin silittää.


...käynyt Amerikoissa, navoilla tai Australiassa/Oseaniassa.


...kuulunut kirkkoon.


...omistanut merkkivaatteita tai -laukkua.0209never02

...pessyt hiuksiani päivittäin. Mun hiukset ei kestä sitä ollenkaan, menee ihan kuiviksi koppuroiksi ja katkeilee, jos pesen liian usein! Yleensä pesuväliä on 2-4 päivää, hiukset voi kaikista parhaiten sellaisina viikkoina, kun pesen vain pari kertaa sen viikon sisällä, onneksi ei rasvoitu kovin nopeasti.

...hypännyt benji-hyppyä, vaikka suunnittelen sitä joka kesä.

...ollut yötöissä. Siis tehnyt varsinaista yön yli kestävää vuoroa - myöhäiseen on ollut vuoroja ja epäinhimillisen aikaisin on alkanut vuoroja, mutta varsinaista yövuoroa illasta aamuun en ole ikinä joutunut tekemään.

...ollut työhaastattelussa saamatta työpaikkaa.


Heh, illanvietoissa ei ihan näin viattomana kyllä pysy... onko joku muukin siellä pelaillut tätä? Mitä te ette ole koskaan tehnyt?


(Ps, mun läppärini kovo meni rikki! Täytyy roudata sitä huoltoon, bloggaaminen on nyt vähän haasteellista! :( )

ccccccc

6 kommenttia :

 1. Mä en ole koskaan syönyt siskonmakkarakeittoa enkä harrastanut kimppakivaa. :D

  VastaaPoista
 2. :'D apua mua nauratti miten nää ei sovi yhtään yhteen!

  VastaaPoista
 3. "-ollut työhaastattelussa saamatta työpaikkaa."

  Ootko siis ollut töissä muuallakin kuin mäkkärissä(vai hesekö se oli)?

  VastaaPoista
 4. Oon 24v, enköhän mä ole :) mäkkärissä olin 5-6v sitten? Työpaikkoja yhteensä on pikalaskennalla. Kahdeksan, jos kesäduunitkin lasketaan.

  VastaaPoista
 5. "Oon 24v, enköhän mä ole :)"
  Siis voi luoja, eikö ihmiset osaa vastata normaalisti 'kyllä' tai 'ei'. Aina pitää olla tuollainen "nojoo enköhän" vastaus joka ottaa aivoon.
  Tiedätkös, ei ole mitenkään fakta että 24v olisi ollut useammassa työssä tai yhdessäkään, jos on vähääkään viitsinyt kouluttautua pidempään. Silloin niitä työpaikkoja ei aina lasketa kuin toisen käden sormilla.

  VastaaPoista
 6. No musta kyllä normia että 24-vuotiaana on enemmän kuin yksi työpaikka menneisyydessä :D

  VastaaPoista