Ylläripylläri

12.7.2015

la4 la11 la1 la2 la7

Eilen oli aika tapahtumarikas lauantai! Kuten moni saattaa jo tietää, Klara odottaa toista lastaan ja laskettu aika on jo ensi viikolla. Julia kekkasi järjestää mimmille vielä baby showerit, jotka pidettiin eilen jännäten koko ajan, tuleeko Klaralle lähtö synnärille ennen bileitä! Kaikki meni kuitenkin hyvin, saatiin avaimet ja päästiin sisään, koristeltiin ja laitettiin pöytä kuntoon ja odotettiin olohuoneen suulla, kun Klara tuli kotiin. Kovaa kajahtanut YLLÄTYS! ja sitä seurannut naurunremakka säikäytti sekä Klaran että pari vieraina ollutta vauvaa, raasut!

la5 la3 la6 la8 la9

Yllätys ainakin onnistui ja oli tosi kivaa. Aiemmin oon ollut vain yksissä showereissa jotka oli omani, eli oli siistiä päästä järkkäämään juhlia ystävälle. Itse juhlat meni aika normaalisti - oli ylläri, oli meidän tekeiä tarjoiltavia, lahjana oli Julian tekemä vaippakakku, jonka sisällä oli kaikenlaista tarviketta leluista vaatteisiin, tutteihin ja nännirasvoihin. Klara pääsi myös maistelemaan vaippoihin sulatettuja suklaapatukoita ja veikkamaan, mikä suklaa on kyseessä, ja arvailemaan meidän vauvakuvista, kuka vieras on kyseessä. Oli kyllä ihanan lämpimät juhlat, nyt jännätäänkin milloin baby#2 päättää maailmaan putkahtaa.

la12 la10

Kävin kotona aika lailla vaan siivoamassa ja meikkaamassa, kun olikin jo aika lähteä isosiskoni Auran ja tämän miehen Federicon kämpille illalliskutsuihin. Paikalla oli meidän lisäksi meidän pikkusisko ja Auran ystäviä, syötiin todella hyvää ruokaa ja nautiskeltiin viiniä ja istuttiin tuntikausia pöydän ääressä. Kotona olin vasta myöhään ja sain aamulla vielä nukkua myöhään, luksusta!

ccccccc

10 kommenttia :

 1. Ihanat vaatteet sulla tossa kuvassa, sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Hyvä juttu tää someriippuvuus, en ottanu asukuvia muuten ollenkaan paitsi ton yhden kun ask.fm:ssä pyydettiin :D

   Poista
 2. Huomaa kyllä kuvien eron verrattuna mun kameralla otettuihin :DD Ja ihana postaus <3

  VastaaPoista
 3. Ihan raivostuttaa yrittää lukea sun blogia, kun mulle ei aukee kuvat ollenkaan. Vissiin vika mun laitteessa, mut ärsyttää silti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, oikeestikko:( mikä laite? Toivottavasti ei oo kauheen yleinen ongelma! Ootko yrittäny toista selainta?

   Poista
 4. mulla aukee kuvat, mut onko niitä tarkoitus olla aina 2-3kpl samaa kuvaa?? kuvissa näkyy myös tekstiä päällä, flickr jne.. käytän puhelinta (samsung s3).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tarkoitus olla tietenkään kun kerran yksi kuva, ja flickrin kautta lataan ne mutta koneella ei kyllä näy tekstiä päällä, ei pitäisikään... millä selaimella selaat? Tuutko heartpumpsdiesel.org-osoitteen kautta vai kaksplus-osoitteen kautta?

   Poista
  2. oon tullut .orgin kautta. selaimesta ei hajuakaan ;)

   Poista
  3. Aijaa, hö! En osaa oikeen sit sanoa, en oo aiemmin kuullu tätä ongelmaa nii en usko että ongelma on sivussa vaan just esim selaimessa tms? :/

   Poista