21 years...

25.7.2015

IMG_20150725_172223 IMG_20150725_172019

Äiti kekkasi kivan idean meille - me uusittiin pari meidän lapsuusajan kuvaa! Näissä kuvissa meistä nuorin on juuri syntynyt, eli nää on otettu vuoden 1994 lokakuussa. Siis melkein 21 vuotta välissä! Toisiksi vanhin on myrtsinä kun ei saanut ekana pidellä sylissä kuopusta, mä ilveilen omaan tapaani, vanhin on onnesta soikeana ja nuorin on ryppyinen vastasyntynyt. Näitä oli kyllä tosi hauska ottaa! Pitänee tehdä tästä tapa ja räpsiä näitä aina, kun ollaan kaikki samassa paikassa tulevaisuudessakin.

Sisarusrakkaus on kyllä jännä juttu. Sitä kasvaa samassa kodissa, samassa ympäristössä samojen vanhempien lapsina, mutta persoonat on silti niin erilaisia. Yksi meistä on järjestelmällinen ja luonnostaan siisti, yksi vähän hömppä ja aina niin elämäniloinen, yksi aina ollut vuosiaan kypsempi ja sydämellä on monta kotia, minä vähän rasavilli ja kapinoitsija. Välillä dynamiikka toimii ja meillä on ihania siskoiltoja ja hetkiä ja keskusteluja, välillä tulee kränää ja riitaa, toiset ottaa hermoon ja ihmettelee, voidaanko me muka olla sukua toisillemme. Sisarussuhteissa tungetellaan, ollaan tietävinään ja usein tiedetäänkin, päsmäröidään, huolehditaan ja rakastetaan.

Meillä on aina ollut räiskyvä dynamiikka, joka ei ole aikuisiälläkään laantunut. Mutta kaiken pohjalla on aina vahva sisarusrakkaus, joka on kestänyt ja tuleekin kestämään kaiken maailman sotatilat ja yhteisymmärryksen puutteet. Ollaan me aika siisti nelikko! ♥

ccccccc

10 kommenttia :

 1. Auraa ei näköjään kauheesti nappaa toi homma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :'D Aura siis tosiaan oli itkenyt ennen vuoden 94 otoksia, koska suuttui, kun Venla sai ensin pitää Mineaa sylissään. Filmikameroiden aikaan kuvat otettiin kun otettiin eikä uusintamahiksia ollut, eli nää kotiintulokuvat jäi ikuisesti tämmöseksi :D yritettiin tietenkin matkia alkuperäisten kuvien ilmeitä!

   Poista
 2. Shirissä on kyllä sun näköä ihan selvästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin nään näissä lapsuuskuvissa aivan ilmiselvää yhdennäköisyyttä Shirin kanssa! :)

   Poista