ROMA - PART 1

5.4.2015

P1010002 P1010009 P1010016 P1010017

Miten ihanaa! Rooma on niin ihana kaupunki, kaunis ja kiireinen, täynnä ihmisiä, henkii historiaa... ei siitä mihinkään pääse, että tää on mun lempikaupunkini maailmassa. Tulin tänne eilen aamupäivällä ja nyt jo surkuttelen sitä, että ylihuomenna pitää lähteä. Jos tilanne töiden suhteen olisi täällä parempi, muutettaisiin tänne Nicon ja Shirin kanssa samantien!

P1010042 P1010030 P1010051 P1010004

Eilen ei tehty mitään erikoista, olin täällä aamupäivästä ja vietiin tavaroita meidän kotiin ja käytiin kaupassa tämänpäiväistä varten. Meillä ei siis ole hotellia vaan vuokrattu koti, tämmöinen sisältä yllättävän tilava piskuinen vaaleanpunainen mökintapainen omakotitalo keskellä kerrostaloaluetta aitojen ja pensaiden ja palmujen keskellä. Tänään on mun isäni 60v synttärit, joita täällä siis porukalla juhlitaan.

P1010055 P1010061 P1010072 P1010021

Eilen illalla mentiin kuitenkin täällä asuneen siskoni porukan kanssa vähän pyörimään ympäriinsä loppuillasta. Aiemmillakin kerroilla täällä käydessä nyt isompana ollaan aina hengailtu, heillä on sellanen ihana tiivis porukka, jonka kanssa on tunteneet ja hengailleet jo vuosikausia. Ihan mielettömän ihanaa ja hauskaa porukkaa! Tänään meenkin mun serkulle ja tämän poikaystävälle yöksi, koska huomenna lähdetään aamusta pienelle roadtripille - autolla parin tunnin ajomatkan päähän, jossa isolla porukalla mennään johonkin järven rannalla olevaan raflaan isolle lounaalle. Ylihuomenna illalla pitääkin jo haikeasti palata kotiin. Toisaalta ihanaa, koska tänään skypetettiin hetki Shirin kanssa, ja itkuhan multa pääsi.

P1010047 P1010052 P1010059 P1010074 P1010119

Sää on ollut vähän sateinen ja aurinko on lähinnä pilkahdellut välillä, mutta sekään ei onnistu pilaamaan tätä fiilistä - ihanaa olla minilomalla täällä toisessa kotimaassa! En jaksa odottaa, että Shiri on jo niin iso että oppii myös rakastamaan tätä kaupunkia, haluaisin tuoda skidiäkin tänne paljon, niin kuin oon itse täällä pienenäkin käynyt. Terkkuja siis täältä Roomasta, palaillaan taas pian! <3
ccccccc

10 kommenttia :

 1. Ihanaa lomaa teille! <3 Ihania kuvia....ja tuo ruoka... :P ÄÄääää miksi sun blogi on täynnä aina tällaisia ruokakuvia, hä? Nälkähän tässä tulee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ruokakuvat on kivoja! :D ja kiitos <3

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta, niin toivoisin joskus pääseväni myös roomaan! Vaikka ei kai sitä turistina voi koskaan ihan samalla tapaa kokea. Mutta aihetta sivuten, mikä puu/kasvi tuossa kuvassa on jossa on noi ihanat vaaleenpunaset kukat??? Älyttömän kauniita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa että ei mitään hajua! Se näytti vaan niin hauskalta, kun itse puu oli aika kuivan oloinen ja lehdetön, mut siinä kasvaa random oksa jossa on pinkkejä kukkia :D turistinakin kannattaa kokea!

   Poista
 3. Onko sun äiti tossa kuvassa? Kivalta näyttää, mukavaa loppu lomaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kuvassa? Paperipussikuvassa on mun sisko, ryhmäkuvassa äiti jäi mun serkun hiusten taa vahingossa piiloon :'D näkyy vähän!

   Poista
 4. oi mitä kuvia! matkakuume senkun kasvaa <3

  VastaaPoista
 5. Ääh, ihania kuvia ja noi ruokakuvat pitäis kyllä kieltää koska tulee nälkä! :D

  Siis Rooma on top-5 kaupungeissa minne haluan matkustaa, mutta kun oon vähän tämmönen arkajalkaja aikaansaamaton. Ehkä mun pitäisi rohkaistua ja ostaa itselleni matkalippu, ja samalla sullekin ja ottaa sut mukaan mun matkaoppaaks! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hell yeah!!! :D kannattaa matkailla vaikka jänskättäis! Matkailu on ihanaa, Euroopan sisälläkin tosiaan on aivan upeita mestoja eikä oo niin kallista!

   Poista