Review: Maybelline Dream Wonder Nude

26.4.2015

Harvemmin lähden mukaan mihinkään kosmetiikkatrendeihin, mutta nyt oon niin onnellinen, että lähdin! Kyseisestä tuotteesta oon kuullut hypetystä ympäri somea jo jonkin aikaa, mutten oo jaksanut innostua tai testata. Vasta kun ystäväni Ida kehui tuotteen maasta taivaisiin, vaikkei yleensä käytä markettikosmetiikkaa ollenkaan, suostuin sen ostamaan. Olis pitänyt ostaa jo ajat sitten - mikäpä muukaan kuin Maybellinen Dream Wonder Nude.

P1010001 P1010013

Meikkipohja on mielestäni tärkeä osa koko meikin yleisilmettä - esimerkiksi ihan väärän värinen meikkivoide voi pilata muuten tosi hienon ja näyttävän meikin. Tavallisessa arkimeikissä en yleensä panosta kovinkaan paljoa meikkipohjaan, laitan meikkivoiteen ja sipaisen aurinkopuuteria poskiin. Viime aikoina oon käyttänyt Maybellinen Fit me-meikkivoidetta, joka on toki hyvä tuote, mutta ei mitään verrattuna tähän. Melko piskuisella purkilla oli hintaa muistaakseni 15€:n paikkeilla, aika perushintainen siis.

P1010021 P1010024

Purkkia kuuluu ravistella kovaa, sitten nostaa korkki ja siinä oleva pitkä hassun näköinen tikku ulos purkista ja ottaa meikkivoide tikusta sormiin. Sormissa voide tuntuu ihan litkulta, vetiseltä, mutta kasvojen iholle levitettäessä muuttuu ihan satiiniksi. Siis oikeasti, se tuntuu siltä kuin hieroisit kasvojasi palalla satiinia. Iho jää meikkauksen jälkeenkin tosi pehmeän tuntuiseksi, ikään kuin sen päällä olisi pehmeä satiinikalvo, mutta meikki ei kuitenkaan tunnu raskaalta tai siltä, ettei iho pystyisi hengittämään. Kertauksena: mulla on ihan ok iho, ei suuria epäpuhtauksia yleensä, epätasainen väri vain ja tummat silmänaluset. Sekaiho, ei kuiva eikä rasvainen.

P1010002 P1010025

Ylemmässä kuvassa naama on vastapesty eikä sillä ole muuta meikkiä kuin ripsarinjämiä (käytän ripsaria joka on lämpöaktivoituvaa eli lähtee vain kuumalla vedellä pestessä ja sitä on todella rasittavaa hinkuttaa pois...) eikä kuvia ole muokattu muutoin kuin pienentämällä ja terävöittämällä. Alemassa kuvissa iholla (....ja huulissa, heh...) on Dream Wonder Nudea yksi ohkainen kerros, koska enempää ei vaan tarvitse.

Tämä meikkivoide mun silmiini ainakin tasoittaa ihon väriä, piilottaa pieniä epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia, tasoittaa tummia silmänalusia ja tekee koko kasvoista paljon kivemman näköiset. Se ei näytä eikä tunnu tunkkaiselta tai tönköltä, vaikka otin näin kesän korvilla astetta tummemman sävyn kuin olisin talvella ottanut. Allaolevassa kuvalla vasemalla on naturelli naama, oikealla Wonder Nudella käsitelty.

P1010016a

Mä kyllä löysin nyt uuden luottotuotteeni ihan ehdottomasti! Mullahan on arkimeikki monenkin mielestä aika tuju, siis että koko naama on meikattu ihosta kulmakarvoihin. Meikkivoide on aina ollut murheenkryyni, koska en piheydessäni suostu maksamaan useampaa kymppiä hyvästä meikkivoiteesta - ja markettimeikkien viidakossa tulee useammin vastaan huonoa kuin hyvää tavaraa. Tähän litkuun olen kuitenkin nyt aivan hurahtanut, toivottavasti tän valmistusta ei lopeteta ikinä!

Joko muut on tätä testanneet?

ccccccc

8 kommenttia :

 1. Oli niin hyvä myyntipuhe, että pakko ostaa purkki :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä !! :D kerro sit tykkäsitkö!

   Poista
 2. Pakko kokeilla! Oon suunitellu meinaan tekeväni postauksen etsien täydellistä meikkivoidetta...ehkäpä mun ei tarvitsekkaan ;)

  VastaaPoista
 3. Sul oli tosiaan hyvä myyntipuhe, ja huomasin et ainakin täällä meilläpäin eli Raisiossa Kauppakeskus Myllyssä Sokoksella tä tuote oli tarjouksessa 11,90! Kohta menee testiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä, ammatiksenihan mun pitääkin myydä! :'D

   Poista