Birthday sneak peek!

1.4.2015

P1010038 P1010040 P1010042 P1010045 P1010059 P1010069 P1010070 P1010078 P1010087 P1010093

Vieläkö muistatte, kun jo parisen kuukautta sitten kerroin alkaneeni suunnittelemaan Shirin toukokuisia synttärijuhlia "hitusen" ajoissa? No, suunnittelu on pikkuhiljaa jatkunut koko ajan. Oon pässyt siihen vaiheeseen, että oon suunnitellut menun, tehnyt kutsut (ja suurin osa on löytänyt jo perille), laskenut budjettia, suunnitellut vähän aikataulua leipomiselle ja järkkäilylle, tehnyt miljoona listaa ja suunnitelmaa... ja nyt pääsin ruksaamaan yhden tärkeän osan yli, nimittäin koristeet!

Päästiin tekemään yhteistyötä Juhla Centerin kanssa ja koristepaketti oli tänään noudettavissa postista. Meidän teema on tänä vuonna pinkki/vaaleanpunainen ja keltainen, koristeita tulee pääasiassa buffet-pöydän ympärille eli ne ovat sen mukaisia - pöytäliina, viirinauha, ilmapalloja, aterimia, muffinsivuokia, pillejä, mukeja, lautasia.... ja vaikka mitä tilpehööriä! Ette uskokaan miten paljon syyhyän päästä repimään niitä ulos pakkauksista ja asettelemaan jo paikoilleen. Ihan niin sekaisin en kuitenkaan ole, jos sen puolisentoista kuukautta vielä odotan...

Synttäreiden jälkeen teen tottakai vielä kunnon postauksen juhlista ja koristeluista, mutta mun oli pakko päästä hehkuttamaan näitä ihanuuksia jo nyt. Kiitokset siis vielä Juhla Centerille! Jännä, että oon Shirin synttäreistä aina paljon enemmän kikseissä kuin olen koskaan ollut omistani! Mikähän lasten synttäreissä on, joka saa vanhemmat näin sekoamaan?

14 kommenttia :

 1. Mulle muksun synttärit aiheuttaa lähinnä stressin, haha. Meillä (eli mulla :D) on aivan tosi suuri suku, lapsen synttäreille kertyy sukulaisia jo sen +-50 (nyt puhutaan siis ihan lähisuvusta), siihen päälle kummit ja pienet kaverit äiteineen. Eli porukkaa on paljon, tilaa vähän ja leivottavaa ihan järkyttävästi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä luulin että meitä on paljon kun meillä on yhteensä lähisukua joku 20-30kpl! :D nytkin mietin miten mukavasti meille mahtuu... jos stressaa niin ehdottomasti ota apukäsiä mukaan, varmasti esim kummit mielellään auttaa vaikka leipomisessa! :)

   Poista
  2. No niitä onneks löytyy sen verran kun kehtaa pyytää. :) Musta oli ihan uskomatonta kun meidän vauvalla oli aikanaan ristiäiset niin meidän ei itse tarvinut tehdä mitään! Mummot, äidit ja tädit höösäs kaiken kuntoon niin että mun ja miehen tehtäväksi jäi ainoastaan kukkien tuominen. :D Ison suvun juhlissa on hommaa, mutta kyllä se vaan on iso rikkaus että on paljon rakkaita ihmisiä ympärillä. :)

   Poista
  3. Meidän nimiäisissä oli ihan sama! :D tein kai yhden jutun loppujen lopuksi, kaikki ihan onnessaan halusi tehdä kaiken. Shiri oli tosin about tasan 1kk silloin kun nimiäiset pidettiin niin olin tosi iloinen että sain niin paljon apua, siinä oli vielä niin vauvakuplassa ja palautumisvaiheessa että en olisi varmasti jaksanut yhtä ihania nimiäiiä järkätä omin voimin :) ja toi viimenen lause on niin täyttä totta!

   Poista
 2. Mä kanssa hommasin viime vuoden elokuussa tytön 1v synttäreille kaikki koristeet, lautaset, mukit, aterimet yms., sekä suunnittelin tarjottavat. Ja tosiaan tyttö täytti marraskuussa sen vuoden.... :D Saas nähä miten aikasin tänä vuonna alotan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa, en oo ainoo joka on ihan höpsähtänyt :'D mut mieluumminhan sitä suunnittelee ja varautuu ajoissa niin ei tarvii stressaa sit viime hetkellä :)

   Poista
 3. Kiva kun jaksat ja kehtaat panostaa :) Sit on näitä,jotka lapsen synttäripäivän lähestyessä ilmoittaa, ettei ole varaa leipoa edes kakkua! Siis what??! Synttärit on joka vuosi, olis ollu aikaa säästellä :D En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sitä jaksaa kun onhan se lapsellekin ihanaa, että on kunnon synttäribibikset! Tietty ei voi puhua muiden rahatilanteista kun ei tiedä, mut onhan se outoa jos hoksaa viikkoa ennen juhlia et voi perse, ei oo muuten mitään valmiina ja ei oo rahaakaan :D aina voi varautua, etenkin tämmösiin kun tietää kyllä tasan tarkkaan millon ne on!

   Poista
 4. Ihanaaaa lasten synttäreitä! meillä kans, esikko täyttää 11 vapunaattona, juhlat on muutamaa päivää aikaisemmin ja mamma on NIIN liekeissä :D Tietenkin nämä on jo "ison pojan" synttärit, mutta suunnittelua riittää silti ihan hyvin. Eilen korkkasin valmistelut ostamalla ilmapallot ^_^ Suunnittelu on just parasta heti varsinaisen järjestämisen jälkeen- <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, isojen synttäreiden järkkääminen on varmaan vielä siistimpää kuin nää ihan pienten! :D nyt oli vaan "tulee muita lapsia vieraaksi, ostan niille trippejä", vielä ei tarvii hirveesti ohjelmaa ja leikkejä keksiä kun nää viihtyy vielä hyvin vaikka eestaas juostessa :'D

   Poista
 5. Ihania värejä! Teille tulee varmasti kivat juhlat!

  VastaaPoista
 6. Miten olet päässyt yhteistyöhön kaupan kanssa? Minua kiinnostaa myös yhteistyö erään kaupan kanssa mutta en oikein tiedä miten sanoa hienovaraisesti sponssaatteko häävieraille kertakäyttöastiat mikäli teen niistä postausta mainoksena? Kiitos jos voit kertoa pari vinkkiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä blogiyhteistyöt tapahtuu niin että jompikumpi osapuoli ottaa sähköpostilla yhteyttä ja ehdottaa yhteistyötä :)

   Poista