Kanaviikonloppu

29.3.2015

WP_20150328_011 WP_20150328_024 a1
Kollaasin kuvat lainattu Iinalta ja Jeninalta !

Eilen kokoonnuttiin pitkästä aikaa kanalauman kanssa - eli tän meidän mammaporukan, jonka kanssa ollaan reippaat pari vuotta pidetty tiiviisti yhtä. Postaus on nyt ihan rehellisesti kännykkäkuvilla kuvitettu, koska en kameraani muistanut napata mukaan. Lauantaina menin ensin duuniin, stadista nappasin mukaani Essin ja Julian ja suunnattiin Jemmin kämpille itään, jossa paikalle raahautui myös Veera, Karde, Jenina, Iina ja Demi. Siellä oli taas tarjolla Jemmin äidin (sivut!) mielettömän herkullisia leipomuksia, joita mussuteltiin, kilisteltiin, tehtiin drinksuja, juteltiin ja pidettiin hauskaa. Jatkettiin keskustaan Bakersiin, ja yöbussilla maailman iloisimpana kotiin.

Kyllähän sen tiedostaa muutenkin, mutta aina näissä isommissa miitinkeissä (vaikka ihan kaikki ei päässyt tällä kertaa, hö!) sen tajuaa aina vaan selkeämmin, että kyllä mulla vaan on maailman parhaat ystävät. Hassua, että me tunnetaan tasan siksi, että ollaan äitejä ja bloggaajia - koska sitä kautta me tutustuttiin, kun pari vuotta sitten porukka muotoutui nimenomaan sen kautta, että "tunnettiin" toisemem blogiemme kautta. Nykyää nää mimmit on ihan korvaamattomia!

WP_20150329_002

Shiri oli ollut mummilassa yötä, kun mä olin menossa ja Nico iltavuorossa. Beibin tultua kotiin piilotettiin tytylle pari suklaamunaa, koska ensi viikonloppuna oon Roomassa ja halusin ehdottomasti olla paikalla, kun Shiri ensi kertaa elämässään etsii pääsiäismunia. Skidin tultua kotiin mentiin stadiin kahville mun perheeni kanssa Robertsiin (terkkuja Oonariinalle, hihi!) ja vähän aikaa sitten päästiin takaisin kotiin syömään ja vielä vähän leikkimään, ennen kuin Shiri menee unille. Mulla on huomenna töistä vapaata, koska mulla on hammaslääkäritarkastus ekaa kertaa muutamaan vuoteen - soitin itseni jonoon viime vuoden lokakuussa, eli tätä on hetken aikaa ehditty jo odotella!

Mä oon hirveen ilonen just nyt, oon eilisestä vielä ihan haltioissani kun oli niin kivaa ja en jaksa odottaa ensi viikkoa ja pikaista pääsiäisreissuani etelämpään! Vaikka "takatalvi" on ollu vähän inhottavaa kylmyyden kannalta, näillä eväillä kyllä jaksaa olla aurinkoisella tuulella :)

7 kommenttia :

 1. Oi onpa ihanan näköstä ja meininki välittyy myös tälle puolelle! :) ihanat te <3

  VastaaPoista
 2. Voi kun saisi itsekin jonkun tuollaisen kaveriporukan. Olen nuori äiti myöskin, eikä minulla ole ainuttakaan äitikaveria, itseasiassa ei edes ei-äiti-kavereita, olen siis aika yksinäinen. Melkein itku silmässä luen tällaisia postauksia, kateellisuus iskee. Ja tietenkin suru, että miksi mulla ei oo tällaista?! Ihanan näköiset pippalot, ja varmasti on ihanaa kun on tuollainen ystäväporukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua eikä :( varmasti löytyy kavereita jossain vaiheessa! Onko siellä seudulla missä asut esim. perhekahviloita tai jotain nettiyhteisöjä? :)

   Poista
 3. Iik, bongasin itteni tuolta tekstistä jeee ! :D Terkut takas ja toivottavasti maistui juomat/kahvit :) Ja tervetuloa uudestaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistui, Robertsit on aika kantapaikkoja ku siel on kaikki niin hyvää :) !

   Poista