#Kaksplusblogipäivä

1.2.2015

No eilen se sitten vihdoin viimein tosiaan oli - Kaksplussan blogipäivä, #KPBP! Ihana ensimmäisenä kiitokset heille, joille ne kuuluvat. Alunperin päivää alkoi järjestämään Mirppu, myöhemmin Anna & Annu, ja ihan mieletöntä duunia naiset tekikin. Pakko arvostaa kaikkea sitä vaivaa ja panostusta, että meille saatiin niin ihana ja tapahtumarikas päivä! Suuret kiitokset siis tytöille ja tietty myös Kaksplussan porukalle, niin meidän ihanalle yhteisölle kuin Kaisalle, eli päätoimittajalle ja "blogiemolle".

P1010111 P1010098
P1010197 P1010237 P1010232 P1010253 P1010260 P1010134
Laura

Päivällä siis suunnattiin Otavamedian tiloihin Pasilaan, jossa meillä oli ohjelmaa ja tarjoiluja noin kolmikymmenpäiselle bloggaajaporukallemme. Mukaan mahtui niin vanhoja rakkaita kuin uusia tuttavuuksia. Meille oli esittely L'Oréalilta, jossa kerrottiin brändistä yleensä ja ihonhoidosta, S.Oliverilta lastenvaatteiden ja heidän brändinsä esittelyä, Retipalmilta kerrottiin heidän ihonhoitotuotteistaan, Punavuoren Peikko-kaupasta esiteltiin heidän valikoimastaan muutamaa kultakimpaletta ja Lastentarvikkeen edustaja piti todella mielenkiintoisen luennon turvaistuimista. Välissä vedettiin superherkullisia tarjoiluja!

P1010071 P1010077 P1010108 P1010220

Oli aivan mielettömän ihana päivä! Mä oon ihan hurjan onnekas että oon saanut olla osa vaikka minkälaisia bloggaajaporukoita ja -yhteisöjä, oon siitä todella kiitollinen. Olen saanut elämääni paljon upeita ystäviä ja tuttavia, kokemuksia, tapahtumia, hyvää fiilistä ja onnea. Pakko sanoa, että kun reippaat pari vuotta sitten päätin siirtyä englanninkielisistä blogeistani tänne Bloggerin puolelle äidinkielelle, en osannut kuvitellakaan miten paljon kaikkea upeaa tulen matkan varrella saamaan! Instagramissa päivää tosiaan pystyi seuraamaan livenä tägeillä #kpbp ja #kaksplusblogipäivä. Kiitos siis vielä kaikille - järjestäjille, Kaksplussalle, jengille, esittelijöille. Oli ihan mielettömän kiva päivä ja kotiin kannettiin kassikaupalla goodiebagia, vatsa täynnä herkkuja ja pää täynnä infoa. Sain pienen buustin ainakin omaan ihonhoitoon, josta voisin melkein joskus postauksen tehdäkin - tai oikeastaan ennemmin sen puutteesta, olen hirveän laiska siinä. Infoa ihonhoidosta, sen tekniikoista ja tärkeyksistä sekä auringon vaikutuksesta ihoon tuli paljon. Osa uutta, osa jo tiedossa ollutta, mutta mielenkiintoista yhtä kaikki! Samoin turvaistuimista puhuttaessa näin vanhempana kuunteli tarkkaavaisesti, vaikka meillä ei edes ole kummalakaan ajokorttia.

Sellaista siis eilen! Tänäänkin ollaan oltu menossa koko päivä kun mentiin mun vanhemmilleni aterioimaan, Shiri meni yöunille todella helposti ja oon itsekin aivan naatti. Kuka sanoi, että viikonloput on rentouttavia?

YHTEISTYÖKUMPPANIT

6 kommenttia :

  1. Ooh ihanii kuvii! Teillä on ollu huippu päivä <3

    VastaaPoista
  2. Putte Possun sanoin, oi jospa oisin saanut olla mukana! Harmi kun en tällä kertaa päässyt, toivottavasti pääsee teitä bloggaajakollegoita treffailemaan kevään tai kesän aikana :)

    VastaaPoista