Sofia 288kk

23.1.2015

Usein kun lukee keskusteluja ikuisuusaiheesta "lapset blogissa", moni sanoo yhden nyrkkisäännön, jonka allekirjoitan itsekin - jos laitat lapsesta nettiin jotain tietoa tai kuvia, laita vain sellaista, jonka olet valmis laittamaan myös itsestäsi tai vaikka kumppanistasi. En laittaisi Shiristä ikinä esimerkiksi pottakuvaa, koska en laittaisi pönttökuvaa kenestäkään aikuisesta. Uikkarikuvia uimassa voisin, koska voisin laittaa niitä muista (itsestäni sitten 2037, kun olen kesäkunnossa). Kuitenkin olen Shiristä tehnyt monta kertaa kehityspostauksia - joten eiköhän ole aika tehdä sellainen itsestäni! Millainen siis on Sofia 288kk eli 24v?

288b
ig: @hpdsofia

Pituus: 167cm
Paino: Hyvä läppä, en kerro
Päänympärys: n. 59cm

"Sofia on hurmaava tyttö! Juttelee jo paljon ja kasvaa hyvin kotiruoalla. Kaikkiruokainen, ei allergioita. Osaa kävellä ja juostakin, jos on ihan pakko. Osaa kääntyä selältä vatsalle ja vatsalta selälle. Osaa syödä ihan itse. Hienoa kehitystä!"
- Nico, koska neuvolatäti ei seuraa enää mun kehitystä :(

 Ei osaa edelleenkään olla pitkiä aikoja hiljaa, vaan juttelee koko ajan jonkun kanssa. Jos ei ole ketään kenen kanssa jutella livenä (Shiri riittää juttukaveriksi useimmiten, mutta aikuisen seuraan päästessä puhetulva kasvaa entisestään) niin sitten jonkin elektronisen laitteen välityksellä. Nauttii välillä yksinolosta, mutta viihtyy parhaiten seurassa.

 Perusluonteeltaan iloinen ja onnellinen, pirteä ja sosiaalinen. Tykkää nauraa ja naurattaa muita. Osaa olla myös harvinaisen kettumainen ämmä kun sille päälle sattuu, usein puhuu ennen kuin ajattelee ja on vasta hiljattain oppinut olemaan potematta morkkista joka kerrasta, kun möläyttää jotain tyhmää tai bimboilee.

 Kasvanut liian hyvin ruoalla, ikuisuusprojektina elopainon pudotus normaalipainon holleille. Kesäkuntoveikkaus kts. ensimmäinen kappale.

 Harrastaa bloggaamista ja siihen liittyen kirjoittamista, haluaisi sanoa valokuvausta muttei vaan pysty laskemaan satunnaista lifestylekuvien räpsimistä valokuvaukseksi, vaikka mielestään onkin kehittynyt kuvien ottamisessa. Muuten tykkää vapaa-ajallaan mennä pää kolmantena jalkana jossain, lukea tai ahmia sarjoja netistä viisi tuotantokautta päivässä-vauhdilla.

 Tällä hetkellä ahminnassa on American Horror Story, josta ei tule jaksoja tarpeeksi nopeasti. Ja sekös ahdistaa.

 Elämässä tärkeintä on oma perhe, jonka lähimpään versioon kuuluu siis pieni Shiri-tytär ja Nico-aviomies, sekä karvainen persialaiskissa Lucifer. Arkisin käy töissä, muuten viettää suurimman osan ajastaan perheensä ja ystäviensä kanssa.

 Ei tykkää asuinseudustaan eikä asunnostaan, haaveilee lottovoitosta että pääsee unelmiensa seuduille unelmiensa kämppään. On ärsyttävä kun nillittää aika ajoin näistä.

288a
ig: @hpdsofia

 Tykkää provota ja käy välillä omillekin hermoilleen. Kuitenkin tykkää ajatella olevansa suurimman osan ajasta aika kiva tyyppi jonka kanssa on kivaa hengailla. Argumentin todentamiseksi ei saatu yhteyttä läheisiin.

 On tehnyt paljon töitä ja kulkenut pitkän tien, että voi nyt sanoa rakastavansa itseään ja tykkäävänsä kaikesta itsessään. Parantamisen varaa on aina, mutta ensi kertaa elämässään sitten varhaislapsuuden ei vihaa, häpeä ja inhoa itseään tai osia itsessään. Toivoo tartuttavansa tätä asennoitumista myös ihmisiin ympärillään, siis nostattavan muiden itsetuntoa.

 Nukkuu öisin kuin tukki, kuorsaa kovaa ja ei yleensä heräile kesken unien. Keskivertounet 6-8h vaikka välillä tuntuu, että kroppa kaipaisi 20h unia päivittäin.

 Vaihtelee naureskelevan vitsiniekan ja tylsistyneen naputtajan välillä sulavasti monta kertaa päivässä. Nicon iloksi.

 Saa todella helposti kavereita, tutustuu helposti ihmisiin, on helposti lähestyttävä ja tykkää jutella tuntemattomienkin kanssa. Aika synnynnäinen asiakaspalvelija sinällään ja sopeutuu hyvin uusiin tilanteisiin.

 Diippailee usein itsekseen ja käy päänsä sisällä kovinkin vakuuttavia ja pitkiä filosofia keskusteluja ja väittelyitä. On mielestään aika fiksu, mutta eikös se yleensä just niin mene, että itseään älykkäänä pitävät sitä harvemmin ovat...

 Tykkää elämästä, ihmisistä ympärillään, itsestään, perheestään, maailmasta (...osaksi) - on onnellinen.

21 kommenttia :

 1. Aivan ihana postaus :-D upea söppänä pieni Sofia siellä niiiiin <3

  VastaaPoista
 2. Haha eikä! Loistava! :D Toivottavasti saisit noston tälle.

  VastaaPoista
 3. LOISTAVA! Kiitos hauskasta tekstistä :)

  VastaaPoista
 4. Sori, pakko kysästä, ootko laihtunu? ja jos oot niin miten oot onnistunu siinä? :)
  terv painon kanssa kamppailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömm no en oikeastaan! Tai siis olen muutaman kilon, mut en enempää. Olin atkinsilla pari viikkoa mutta se oli kropalle tosi raju, niin nyt yritän löytää jonkun hyvän tasapainon hiillareille ja muille ruoka-aineille :) oon ollut vähän montussa laihdutuksen suhteen, motivaation puutteessa, mut pitää ottaa niskasta kiinni!

   Poista
 5. Ihana :'D tää sai mut niin hyvälle tuulelle <3

  VastaaPoista