Glory for you (alekoodi!)

29.1.2015

Moni teistä on varmasti jo useammasta blogista lukenut jännäyshehkutusta lauantaina koittavasta Kaksplus-blogipäivästä - somesta päivää voi seurata tägillä #KPBP. Tämän tapahtumarikkaan päivän takana on häärännyt siis alunperin Mirppu ja sittemmin Anna & Annu, ja sitä on innolla odoteltu jo pitkään! Nyt näin pari päivää ennen itse blogipäivää mäkin kävin vähän valmistautumassa, kun pääsin tekemään yhteistyötä Glory for you-salongin kanssa! Se sijaitsee ihan kaupungin sykkeessä Kampissa, parin minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta Runeberginkadulla.

P1010049 P1010080 P1010078 P1010074

Salongin valikoima on valtava. Sieltä löytyy ripsienpidennystä, geelikynsiä, parturi-kampaamopalveluita, kosmetologipalveluita, kestopigmentointia, sähköimpulssihoitoa, hierontaa, hampaiden valkaisua, kasvohoitoja, pukeutumisneuvontaa, personal traineria..... Lista on loputon. Se on kuin täysin varusteltu lifestyle-kylpylä keskellä kiireistä keskustaa. Taustalla soi rauhoittava musiikki ja vaikka olin tietenkin selaillut nettisivuja ennen käyntiäni, yllätyin siitä, miten kaunis ja fiinin oloinen salonki oli sisältä. Salonkijohtaja Nina Kurkela otti ovella sydämellisesti vastaan ja vaihdettuani kenkäni söpöihin valkoisiin tossuihin ja saatuani maustettua vissyä käteeni suuntasin alakertaan, jossa kosmetologi-modisti-stailaaja Irene laittoi mulle siis Xtreme Lashesin ripsienpidennykset.

P1010052 P1010059 P1010061 P1010072

Mullahan siis tosiaan on aiemminkin ollut ripsienpidennykset, mutta mun ripseni ei ole kestäneet niitä kovin hyvin. Ilmaisin huoleni asiasta ja Irene laittoi mulle astetta kevyemmät, pisimmillään 12mm pidennykset, ja jopa minä melko vähän näistä asioista tietävänä oon kuullut, että Xtreme Lashesin ripset on ripsienpidennysten aatelia.

Hämärässä huoneessa pianomusiikki taustalla aloitettiin ripsien laitto ja juteltiin niitä näitä muunmuassa lapsista, raskaudesta ja synnytyksestä. Tultiin hyvin juttuun ja fiilis oli niin rento, että nukahdin! Torkuin reilu puoli tuntia kuorsauskonserttia vetäen ja herätessäni oltiinkin melkein loppusuoralla. Ripsissä kesti yhteensä noin kaksi tuntia ja pyyntöni oli, että saisin näyttävät, mutta kuitenkin melko luonnollisen oloiset ripset.

P1010061b P1010130 P1010135 P1010138

Ja todellakin sain mitä pyysin! Näissä kuvissa mulla on siis vain kulmakynän jäämiä naamassa, ei muuta meikkiä. Silmät näyttää suurilta, katse avarammalta ja fiilis on 10+. Oon sanonut sen ennenkin ja toistelen aina vaan, että ripset (ja kynnet!) on sellainen juttu jotka haluaisin pitää tekoversioina aina. Nää pidennykset tuntuu kevyiltä ja no, mun tuskin tarvitsee sanoa erikseen miten kauniit ne on. Mukaani sain Xtreme Lashesin virallisen jälkihoitovihkosen ja todella hyvän mielen. Oon ihan mielettömän tyytyväinen, kiitos vielä Glory For Youn väelle!

Ei unohdettu teitä lukijoitakaan kokonaan, eli tässä olisi pienet terveiset teille:

Glory for you hius- ja kauneussalonki haluaa tarjota kaikille Sofian seuraajille 10% alennuksen palveluistamme ylellisessä ilmapiirissa keskeisellä sijainnilla Helsingin Kampissa, aikaa varatessasi ilmoita koodi 1014. Tutustu palveluihimme www.gloryforyou.fi, olet lämpimästi tervetullut, toivoo Glory for you -tiimi 

Eli kuten sanottua, suuntaa nettisivuille, bongaa mieleisesi hoito ja varaa aika - muista mainita koodi 1014 - ja saat 10% alennuksen mistä tahansa palvelusta, ei siis vain ripsistä! Tietoa hoidoista ja niiden hinnasto löytyy sivuilta, siellä on myös näppärä nettiajanvaraus. Ollaan jo suunniteltu kaikkea muutakin jännää teille, eli pysykää kuulolla...

Postaus toteutettu yhteistyössä Glory For You-salongin kanssa.

2 kommenttia :