Blogilempparit maailmalta

11.1.2015

Rakkautta blogien välillä ei tuu jaettua tarpeeksi usein, eli tänään ajattelin vinkata teille pari ei-suomalaista laatublogia! Mä oon aika "huono" lukemaan blogeja - luen siis suurimmaksi osaksi vain kaverieni blogeja, selaan Bloggerin lukulistani jokaisen postauksen kyllä läpi mutta myönnän, turhan usein silmämääräisesti. Lisäksi oon myös aika huono kommentoimaan, eli vaikka lukisin jokaisen postauksen, en välttämättä kommentoi koskaan. Huono tapa, tiedän! On kuitenkin joitakin sellaisia blogeja, joista imen inspiraatiota ja hyvää fiilistä ja joita luen säännöllisesti suurella innolla. Kuten esimerkiksi nämä kaksi!

love1

A Beautiful Mess on ehkä lempiblogini koko maailmassa. Olen lukenut blogia useamman vuoden ja muistan, että kun aloin sitä seuraamaan, siskokset Emma & Elsie pitivät melko "tavallista", vaikkakin harvinaisen laadukasta, diy-/ruoka-/sisustus-/muoti-/kauneus-/inspiraatioblogia. En oikein osaa asettaa blogille kategoriaa, koska siellä on ihan kaikkea. ABM on myös yltänyt siihen, mistä varmasti moni bloggaaja unelmoi - maailmanlaajuinen suosio ja oikeasti ura ja tienesti. Siskosten seurassa blogia pitää nykyään myös joukko muita ihmisiä, mukaanlukien kirjoittajia, valokuvaajia ja sisällöntuottajia, ja yhdessä he päivittävät blogiin monta postausta päivässä. ABM on lumoava blogi, mielettömän kauniita kuvia, mielettömän hyviä juttuja, tekstejä, vinkkejä, ohjeita, ideoita, inspiraatiota. Selailen usein blogia ihan huvikseni vaikka olen postaukset jo lukenut, koska siitä tulee jotenkin tosi hyvä ja innostunut olo. Siskoset ovat tehneet blogista todellen bisneksen laajentamalla mm. älypuhelinappiin, kirjoihin ja nettikursseihin.

love2

Gala Darling on myös pitkäaikainen rakkauteni ja myös aika iso nimi blogimaailmassa. Galan blogi käsittelee aiheita aika laidasta laitaan, mutta päällimmäisinä on itsetunto, itsensä rakastaminen sekä kauneus/vaatteet. Gala on aloittanut Radical Self Love-liikkeen, joka on saanut maailmanlaajuista huomiota. Sen tehtävänä on opettaa ihmisiä rakastamaan itseään. Galan blogista RSL-välilehden alta löytyy valtava läjä hänen kirjoittamiaan esseitä ja listoja, joista ammennan itselleni virtaa ja hyvää fiilistä kun tuntuu, ettei jaksaisi oikein mitään. Gala puhuu aiheesta ja hänen tilaisuutensa ovat miltei aina loppuunmyytyjä. Suosittelen ehdottomasti hänen tekstejään tai netissä toimivaa bootcampia kaikille, joilla on ongelmia on itsetuntovaikeuksia!


Mitkä on teidän lemppareita ulkomaalaisista blogeista? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti