SYNTTÄRIVIIKKO: What's in my bag

24.10.2014

Muistan tehneeni tämmösen postauksen ainakin pariin vanhaan blogiini, ja tykkään tehdä näitä - eli oli jo aikakin, että HPD saa omansa, synttäriviikolla tottakai. Mulla on Shirin hoitolaukku aina erikseen, eli sen takia mulla ei omassa laukussa oo mitään "äitijuttuja" - joku ois kuitenkin kysynyt! Vuorossa siis tänään katsaus niinkin jännään asiaan kuin mun laukun sisältöön.

P1010009
P1010011
P1010015

Mun juttu on isot laukut - omistan toki paljon pikkulaukkuja, mutta pääsääntöisesti mulla on mukana aina joku isompi käsilaukku, vaikka tavaraa ei oliskaan tarpeeksi että se olisi täynnä. Mutta kun tykkään sekä isoista kalentereista että lompakoista, ei pieniin laukkuihin yleensä mahdu mun omaisuus edes melkein... viime aikoina eniten käytössä on ollut tää tän hetken lemppari, juhannuksen reissussa Dublinin Penneys-tavaratalosta muistaakseni kympillä ostettu musta tekonahkainen olkalaukku, jossa on tikkauskoristelu pohjassa ja kullanväriset yksityiskohdat. Tää keikkuu olalla aika lailla päivittäin.

P1010022
P1010028
P1010030

Hajuvesi
Kännykkä
Duunin kulkulupa
Lompakko (Penneys)
Avaimet
Kuulokkeet
Purkkaa
Kirja
Kalenteri + kynä
Laturi

Mä aina mietin, että pitäisi kantaa muutamaa meikkiä ja hiusharjaa mukana, mutten koskaan muista ottaa niitä mukaan. Hajuvesi on aina messissä, vaikka en sitä yleensä päivän aikana lisäilekään. Kännykkä ja sen laturi on mukana aina ja joka paikassa, jälkimmäinen ihan jo sen vuoksi että semiriippuvaisena tosta älyluurista sen akku ei ikuisuuksia kestä... ja koska se toimii musasoittimena. Kuulokkeet tuli muuten Lumia 920:seni mukana kaupanpäällisinä, ja ne on parhaat kuulokkeet, joita oon omistanut - voittaa ihan 6-0 mm. Skullcandyn budit. Ne sulkee täysin ulos kaiken ulkomaailman melun, istuu korvaan täydellisesti ja on säilynyt ehjänä yli vuoden - SC:n mulla on hajonnut aina parissa kuukaudessa!

Mä keräilen avaimenperiä aina matkalla ollessani. Ibizan ja Irlannin on aika itsensä selittäviä, mutta loput kolme on Roomasta (toi punainen on kärrypoletti cittariin...) - mustan kolmionmuotoisen ostin käydessäni siellä Shiri masussa, Hello Kitty ja Pikachu on sellaisesta kolikko sisään ja pyöritä vipua niin muovipallo tulee ulos-koneesta, ne on kai oikeasti kännykkäkoruja. Avaimia mulla on vain yksi, kotiavain.

Kirja mulla on aina mukana. Tänhetkinen on roikkunut jo yli viikon messissä, mutten ole ehtinyt vielä aloittamaan sitä. Kalenteri on myös ihan aina kaikkialla, koska oon niin huolimaton pälli että sovin muuten kaiken päällekkäin! Tarviin myös niitä tyhjiä takasivuja siltä varalta, että haluan ideoida jotain, tehdä listoja tai muuten vain jotain pitää saada kirjoitettua ylös.

7 kommenttia :

 1. Sofia! Jee säkin oot bloggaava turvari! Mäkin, jes! :) rupesin kattoon sun bannerikuvasta et nyt on kyllä tutun näköinen ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, moi Rosita! ♥ pitääki heti lisää sut lukulistalle :)

   Poista
 2. Ihana pinkki puhelimen kotelo! Mistä se on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokaupasta! :) tää pinkkinä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/36709/dnnjt/Wave-BookCase-suojakotelo-Nokia-Lumia-625-musta

   Poista
  2. Niin ja Lumia 920 puhelimelle, toi tais olla jolleki toiselle mallille :D mut siis Wave-kotelo oli :)

   Poista
 3. Mä tykkään kans käyttää isoja laukkuja. Mahtuu hyvin kaikki kamat ja saa helposti hukattua kaiken sinne :D

  VastaaPoista