Mainoskuvauksissa

18.10.2014

Eilen oli vähä jännempi aamupäivä, kun minä ja kourallinen muita Kaksplussan blogiyhteisön bloggaajia suunnattiin Pasilaan Otavamedialle mainoskuvauksia varten! Saatiin aamupalaa, päästiin vähän laitettavaksi ja sitten meistä räpsittiin yksittäis- ja ryhmäkuvia. Pääsin vähän vilkuilemaan niitä ja ootan aika täpinöissäni, onko ne niin kivoja kuin miltä vaikutti!

post4
post2
post7

Mentiin kaikki vuorotellen meikattavaksi ja sitten kuvattavaksi. Oli yllättävän kivaa olla kameran edessä näin ns." virallisesti", en oo tottunut tämmöseen studiomeininkiin ja välillä oli vähän kiusaantunut fiilis, mutta se oli silti tosi kivaa! Naureskeltiin sitä muiden tyttöjen kanssa, että kameran eessä on sitä helpompi olla, mitä enemmän totuttelee siihen selfieiden ja asukuvien kautta... En myöskään oo pitkään aikaan ollut meikattavana, vaikka periaatteessahan ehostettiin ja paranneltiin kotona tehtyjä meikkejä - mutta kuitenkin.

post3

post8post1
post5
post6

Marraskuun Kaksplussaa kannattaa siis kuikuilla, siellä voi näkyä tuttuja naamoja mainoksen muodossa... Saadaan joitakin kuvia omaan käyttöön, ne vilahtaa varmaankin ensi viikon puolella blogissa! Kuvia lainailin Jeninalta & Lauralta :)

5 kommenttia :

 1. Miun mielestä oli ihan huippujuttu että meidän yhteisöblogeista pääsi osa tuommoseen! Odotan että pääsen näkemään valmiita kuvia :) JEe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa, ja toivottavasti tulee lisää tämmösiä joihin ehtii useampikin paikalle! ♥

   Poista
 2. Ei vitsi,vähä kivaa!! :) täytyy myöntää et pikku kateuski iski XD

  VastaaPoista