One day baby we'll be old & think of all the stories that we could've told

28.9.2014


P1010014
P1010017
P1010039

Meillä on ollut tosi chilli kotiviikonloppu, johon on kuulunut lähinnä ystäviä, hyvää ruokaa ja siivoilua. On nähty muutamaa mun kaveria, tänään haettiin mun huutonetistä ostama toppahaalari, johon liittyy skidi moka mun osalta - olin ihan varma koko ajan, että se on kokoa 86, mutta sehän oli kokoa 92. Muuten ei ongelmaa olisi, mutta se on meidän 1v4kk tirpalle aivan valtava, eli menee säästöön ensi vuodelle... Mut kierrätys sentään kannattaa, koska kyseessä on hyväkuntoinen Reimatecin toppahaalari, ja se maksoi vain 7€!

Ylläolevissa kuvissa on muuten superhelppo ja herkullinen kesäkurpitsapasta, johon tarvitsee vain ranskankermaa, kesäkurpitsaa, sipulia, mausteita ja spagettia. Halusin tehdä kerralla ison satsin jääkaappiin eli keitin 500g tummaa spagettia ja kaksi purkkia ranskankermaa, mutta vain yhden kesäkurpitsan, joka oli ihan liian vähän. Eli jälkiviisaan vinkkinä, jos tätä väsäätte niin vähintään kaksi kesäkurpitsaa, jotka kuullotetaan pannulla sipulin kanssa ja lisätään pastaan kerman ja mausteiden kanssa. Meillä syödään aika usein pastaa koska se on helppoa, halpaa ja nopeaa, ja Shiri tykkää pastasta ihan hurjasti. Jopa tummasta, joka on mun kannalta tietty hyvä juttu!

Blogi muuten täyttää alle kuukauden päästä 2v! Oon suunnittelut jo kaikkea kivaa synttäriviikon ajaksi ja kyselinkin jo blogin FB:n puolella teiltä idiksiä, mut nyt kyselen vielä täällä - eli onko teillä toiveita, minkälaista postausta ja happeningiä blogin puolella voisi olla synttäriviikon aikana? Tulossa on ainakin arvonta ja vieraspostaus ;)

Alla yksi mun ehdottomia fiilistelybiisejä, josta aina tulee mieleen mulle sen linkannut pikkusisko ♥


3 kommenttia :

 1. arvonta ois just kiva :) ja sit joku päiväni videoina!

  VastaaPoista
 2. Arvonta onkin tulossa :) tän firman kanssa oon ennenkin tehnyt arvonnan ja oli silloin aika suosittu palkinto. Kiitos ehdotuksesta, laitetaan korvan taa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi onks tulossa taas röökin arvonta :-D ois supakhuul

   Poista